reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

My tez w sierpniu sie przeprowadzamy :-D zaraz jade na 3 Stawy, musze sie porozgladac za jakimis spodniami, prezentem na jutrzejsze urodziny i kupic wszystko na przekładana salatke gyros mniiiaammmm...... normalnie az sie poslinilam :zawstydzona/y:

reklama
Claudia co to za salatka Gyros? Bo wlasnie musze cos jutro zrobic, obiecalam bratowej ze na niedziele jej cos zrobie bo robi urodziny na coreczki.

Hej dziewczynki, wypiłam miętę i colę i lepiej. Apetyt mam cały czas i zdaje mi się ostatnio, że ciągle głodna chodzę. A najgorsze jest to, że ciągle mam metaliczny posmak, nawet po słodkim jedzeniu:dry: No nic trzeba przeczekać. Przeczytałam o sałatce z gyrosa, a że jutro idziemy na grilla, to zrobię sobie przekładaną, ale z kurczakiem.
Harsh bardzo fajne i tanie ciuszki:tak: Ja sobie kupiłam wczoraj parę bluzek i spódnicę ciążową. Przed ciążą nosiłam obcisłe rzeczy, nic luźnego, więc musiałam jakieś tuniki kupić, ale nie za wiele. Zimowych rzeczy nie kupuję, poczekam na promocje:-p
U mnie przeprowadzka szykuje się na grudzień:zawstydzona/y:

jezynko piers z kurczaka w kosteczke i na patelnie z przyprawa do kurczaka i kebab gyros. Odkladam na papierowy recznik zeby pozbyc sie tluszczu no i zeby przestygl i ukladam warstwy: kurczak, ketchup, majonez, cebula w kostke,ogorek konserwowy w kostke, kukurydza z puszki i znowu kurczak, ketchup, majonez a na wierzch duzo poszatkowanej kapusty pekinskiej i jeszcze lekko posypuje vegeta.

hnm... slatke z gyrosa tez lubie kiedys robilam ja namietnie co tydzien do znudzenia

ja tez mam sie zamiar przeprowadzac jak sie uda ale dopiero za rok na zime wiec juz nie z brzuszkiem do nowego domku :-)

no a dzisiejszy wieczor spedzilam u mamy i przegladalam cala wyprawke swojeich maluszkow ktora skompletowalam a nie mialam czasu ani okazji uzyc wszystko w stanie idealnym i jak tego duzo a jakie fajne :-) nawet mam na dziecko roczne no i smoczki zabawki butelki lyzeczki itp. wszytsko nic juz nie kupuje jak bedzie dziewczynka jak mysle to powiem zeby mi kupowali sukienki bo tego mi braknie bo mam bardziej na chlopca.

Uduszę Was.
A to gulasz, a to gyros...
A ja tutaj kanapke z zoltym serem. Chociaz bylam na zakupach i kupilam sobie paczki z custardem (takim a'la budyniem).
Tradycyjnie nic mi sie nie chce.

reklama
Polis dzięki;-), ja podobnie robię, tylko kurczaka zawsze gotowałam z kostką rosołową zamiast na patelni i nie dawałam majonezu. Jutro zrobię więc z gyrosem, mniam, ale mnie już smak nadszedł:-p

Do góry