reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Akunia mi ból promieniował wzdłuż nogi i mi pomagało. A na ból pleców czy tyłka najlepszy jest masaż:-)
Jejku po śniadaniu tak mi niedobrze... chyba jajecznica mi zaszkodziła:zawstydzona/y:

Dziecko nie lubi jajecznicy:)

Co to jest bogracz????

Tłumaczyłam do 3 w nocy, a o 5 wstało dziecko i zadecydowało, że 2 godziny snu starczą. Obejrzał wszystkie możliwe filmy na dvd i w końcu zaczął po mnie skakać.
Tak bardzo chciało mi się kląć.

Dziewczyny, ktore maja juz dzieci...
Wy rozmawiacie z nimi o tym ze beda mialy rodzenstwo?
Bo mimo, ze Olo ma juz prawie 3 lata, to jak mowie, ze mama ma bobasa w brzuchu to patrzy sie na mnie conajmniej dziwnie...

I znow nie jestem glodna.
Doslownie nie czuje, ze musze jesc.

Witam dziewczynki... melduje sie.. w nienajlepszym humorze:-(
Od 6.30 nie spie, musialam wziasc No-Spe... bolal mnie brzuch, ale na szczescie przeszlo. Za duzo mam problemow na głowie :-( ....ojjj szkoda gadac
Musze sie w koncu wziasc za jakos robote.... maly chce isc na dwor...a ja jakos nie czuje sie na silach zeby wychodzic na ten upal:no:
zaniedlugo przeprowadzka... musze zaczac przegladac rzeczy, pakowac... NIC MI SIE NIE CHCE!!!!
najchetniej polezalabym w lozku z jakos dobra ksiazka :tak:

Harsharani bogacz to rodzaj hmmm... gulaszu... robi sie go z miesa wołowego, dodaje ziemniaczki, papryke, ja dodaje rowniez lane kluski, ogorek kiszony, kminek :-p pychaaaaaa..........!!!!!!

Witam dziewczynki:)
Ja dzis mialam straszna noc:( Do 2 w nocy nie moglam zasnac bo mnie katar meczyl:( Jestem alergikiem a teraz wszystko pyli;/ Normalnie mam juz dosc ciaglego kichania i zatkanego nosa;]
A tak poza tym to wszystko gra:) Nawet mnie az tak bardzo nie mdli dzis:)

Wlasnie wydalam... 12 funtow. Na ciuchy ciazowe. Z ebay. I mowiac szczerze, to sama jestem w szoku, bo tego jest mnostwo! Tak jak pisalam.. Tlumaczylam w nocy i weszlam na strone z ciazowymi. I byly takie zestawy duze.. Np 3 pary spodni i 3 topy...
No i generalnie wygralam chyba 4 aukcje.. Po 99P (co daje okolo 20 zl). Razem z przesylka 12 funtow. I chyba sie pochwale :p

Zobacz załącznik 263114Zobacz załącznik 263113Zobacz załącznik 263112Zobacz załącznik 263111Zobacz załącznik 263110Zobacz załącznik 263109Zobacz załącznik 263108Zobacz załącznik 263107Zobacz załącznik 263106Zobacz załącznik 263105

Witam dziewczynki:)
Ja dzis mialam straszna noc:( Do 2 w nocy nie moglam zasnac bo mnie katar meczyl:( Jestem alergikiem a teraz wszystko pyli;/ Normalnie mam juz dosc ciaglego kichania i zatkanego nosa;]
A tak poza tym to wszystko gra:) Nawet mnie az tak bardzo nie mdli dzis:)

Witaj,

no to widzę, że mamy podobny "zasmarkany" problem . Mnie teraz również katar i kichanie bardziej męczy - wiadomo wszystko pyli ale również jest fatalnie sucho co dodatkowo potęguje objawy. Z tego co czytałam nie możemy brać raczej niczego prócz wapna ( i to też w bardzo rozsądnych ilościach ). Mam już skierowanie do alergologa i muszę się zarejestrować by wiedzieć co bezpiecznie można stosować. A czy Ty czegoś używasz?

pozdrawiam cieplutko

reklama
Do góry