reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Dzien dobry :) Moje dziecko zrobilo mi prezent i spalo Pieknie!!! NIedawno wstalysmy i to dlatego ze maz postanowil "porozmawiac" ze mna przed wyjsciem do pracy...

WSZYSTKIEGO NAJ MAMUSIE!

vive gdybym wiedziala ze babka postanowi wlac jej to na raz to pewnie bym chciala, ale za pierwszym razem w naszej przychodni zrobila to babeczka bardzo fajnie i wszystko poszlo, wiec myslalam ze i tutaj wiedza co i jak...

Milego dnia!

aaaa, własnie, wszystkiego naj z okazji Dnia Mamy :)))
ja dzisiaj biegnę na południe do syna do szkoły na imprezkę, Lenka w tym czasie z babcią będzie się bawić, mam nadzieję że będzie grzeczna :))

Witam

Mamusie wszystkiego najlepszego.

Kuba dziś zafundował mi 4 pobudki w nocy:23, 1.30, 3.45,5.15. spaliśmy do 7.40. Zrobił teraz kupę, idę go przebraci dalej w kimę pójdzie a mamusia musi się ogarnąć.

ja chyba zainwestuje w te britę - tylko prosze jescze raz o podpowiedż - jaką - a raczej jakie filtry ?

Dzbanek kup sobie jaki Ci się podoba. Btw w Superpharmie jest promocja na Alune XL za 39,99. A filtry to pasują maxtra do każdego z tych dzbanków, zresztą masz napisane na kartonie.

Ewusia a ty tak blok czekoladowy jesz spokojnie, małej nie uczula??
jem i czekoladę i nabiał od kilkunastu dni,wprowadzałam powolutku przetwory mleczne,jest ok:)na szczęście.

Wczoraj jadłam truskawki,tylko 5 bo wiem ,ze uczulają i jest ok,ale poczekam tydzień do kolejnej porcji.Ligotko-kupiłaś Polskie?ja jadłam wyjątkowo pyszne,tylko jeszcze 17 zł/kg,err

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE:)))))))))))))))

Krzyś zrobił mi śniadanie do łóżka,dostałam torebkę i piękna laurkę:)Najlepsze jest to że torebkę kupił za własne uzbierane pieniążki.szok:)
Benfica-super komplement.Miesiączkę mam nadzieję dostać gdzieś za rok,z Krzysiakiem dostałam jak miał 15 miesięcy,ale on ze względu na swoje alergie głównie jadł pierś,z Jasiem jak zaczęłam dużo stałych pokarmów wprowadzać ok 8 m.ż
figa-szerokiej drogi:)

Co do tej rehabilitacji,myślę podobnie jak viki, dlatego wzięłam na wstrzymanie.

Doris- moja Zuzka tez podciąga główkę i ramionka,tak jakby brzuszki robiła,a jakie mostki robi:)))

ja 3 dzień na 6 weidera/nie oszustce:):-)

Miłego dzionka

Hej mamuski - wszystkiego naj- zaraz obdzwonie moje :)))

weszłam przed chwila na interie a tam - "koniec z polskim baby boomem" - ale sie wystarchalam :)))

Ewusia byly rzekomo polskie, 11 zl za koszyczek! Wiec nie drogie, w smaku takie sobie, zrobilam z nich mus i zjadlam, zobaczymy czy mala dostanie uczulenia, oby nie...

Dziewczynki, czy ktoras bierze tabletki cerazette?? Przepisal mi lekarz, ale ciagle sie waham...

Gosiu-ja też musiałam Małemu posmarować buzię maścią ze sterydami. Po czterech smarowaniach wszystko zeszło i do dzisiaj ma śliczną buźkę-oczywiście ja nadal nie jem nabiału. Moja pediatra twierdzi, że takie krótkotrwałe stosowanie tej maści nie jest groźne dla dziecka.

Mi dermatolog mówiła, że na twarz maści sterydowych się nie stosuje, dlatego mam ten elidel a na ciało maść sterydową.

jem i czekoladę i nabiał od kilkunastu dni,wprowadzałam powolutku przetwory mleczne,jest ok:)na szczęście.

Krzyś zrobił mi śniadanie do łóżka,dostałam torebkę i piękna laurkę:)Najlepsze jest to że torebkę kupił za własne uzbierane pieniążki.szok:)

Miłego dzionka

to masz fajnie, ze alergia schodzi, ja bez nabiału jestem ciągle i innych rzeczy, wczoraj odkryłam, że nawet sos pomidorowy uczula Kubę (mojej własnej roboty, bez vegety i innch tam) - pewnie koncentrat pomidorowy, bo też może uczulać.

Gratuluję wspaniałego synka, mam nadzieję, że moje dziecię za x lat też mnie tak cudownie zaskoczy. Nit tylko chwalić i być dumnym.

reklama
Witam się słonecznie :)
Kobiety drogie chciałam Was zapytać i nietolerancję laktozy, boję się, że mój Wojtuś może to mieć, już tydzień jest na lekach i dalej idzie kupka zielona ze śluzem.
co wiecie o tej nietolerancji? możecie mi opowiedzieć ?

Do góry