reklama
Wiecie dlaczego kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu? Głupia śpi w nocy to ma później zaległości![]()
dobre
tab, ale się uśmiałam
))
Isiowi gratuluję przewrotek
)
my znowu zmokliśmy na drugim spacerku :/ też się wkurzyłam na męża bo poszedł spać i wstał tak zmęczony że już nie miał siły na drugi spacer
w ogóle to jak poproszę go żeby pobawił się z małą to weźmie ją na kolana i ogląda tv....
Isiowi gratuluję przewrotek
my znowu zmokliśmy na drugim spacerku :/ też się wkurzyłam na męża bo poszedł spać i wstał tak zmęczony że już nie miał siły na drugi spacer
w ogóle to jak poproszę go żeby pobawił się z małą to weźmie ją na kolana i ogląda tv....
tab, ale się uśmiałam))
Isiowi gratuluję przewrotek)
No mojemu zdarza się podobnie bawić z dzieckiem
U nas teraz zrobiło się trochę chłodniej, ale za to burza idzie, więc drugi raz nie wyjdziemy.
Dziecko mi się dalej turla po podłodze, więc sobie na forum mogę posiedzieć
bobomama24
Mama Izy i Martynki
a my wlasnie wrocilismy z zoo
ligotka
Fanka BB :)
A moja zasypia w lozeczku 
tab usmialam sie

Doriss moj gdyby mial garaz to tez by ciagle tam siedzial... na razie ma biuro u malej w pokoju...
Wiecie co ja zawsze narzekalam ze moj mala sie nie zajmuje tylko siedzi obok a ona bidulka musi sama sie soba zajac, ale kiedy odkrylam ze chyba przesadzam z moim zainteresowaniem nia, bo jak przychodzi co do czego to nie moge na chwile jej zostawic... to w sumie ciesze sie ze uczy jej troche samotnosci
Slyszalyscie o tym ojcu co zostawil dziecko w samochodzi i zmarlo... od kiedy zostalam mama reaguje na takie rzeczy placzem, tym razem dostalam gesiej skorki i stanela mi gula w gardle :/
Milego wieczorku!
tab usmialam sie
Doriss moj gdyby mial garaz to tez by ciagle tam siedzial... na razie ma biuro u malej w pokoju...
Wiecie co ja zawsze narzekalam ze moj mala sie nie zajmuje tylko siedzi obok a ona bidulka musi sama sie soba zajac, ale kiedy odkrylam ze chyba przesadzam z moim zainteresowaniem nia, bo jak przychodzi co do czego to nie moge na chwile jej zostawic... to w sumie ciesze sie ze uczy jej troche samotnosci
Slyszalyscie o tym ojcu co zostawil dziecko w samochodzi i zmarlo... od kiedy zostalam mama reaguje na takie rzeczy placzem, tym razem dostalam gesiej skorki i stanela mi gula w gardle :/
Milego wieczorku!
Milego wieczorku!
Słyszałam i nie mogę zrozumieć jak można zapomnieć, że ma się dziecko w samochodzie. Ja jak wysiadam to sprawdzam nawet czy zabrałam telefon, torebkę itd., a co dopiero dziecko. Jeszcze ta informacja mnie dziś zbulwersowała:http://www.gadu-gadu.pl/pijana-matka-wiozla-autem-czworke-malych-dzieci
No i zżarło mi pół posta i muszę dopisać.
Moje dziecko już śpi i mam nadzieję, że nie zrobi mi tak jak wczoraj. Położyłam go spać, zasnął, położyłam się koło niego i włączyłam film w tv. Poszłam do łazienki, wracam, a moje dziecko oczy jak 5zł, leży sobie spokojnie i ogląda film. Następne usypianie zajęło mi godzinę, bo był już wyspany i chciał się bawić. Wymęczył mnie na maksa. Miał marudny dzień, jak tylko na chwilę zostawał sam to był ryk, a czasem trzeba np. wyjść do toalety.
Ostatnia edycja:
tab- gratulacje dla Krzysia- moja niestety tylko z brzuszka umie fikać
jtaudul- głowa do góry
- może jutro jakos nadrobi jednak
a my bylismyu dziś nad jeziorkiem i Viki w końcu mi sie roześmiała - ale mielismy radochę
))
jtaudul- głowa do góry
a my bylismyu dziś nad jeziorkiem i Viki w końcu mi sie roześmiała - ale mielismy radochę
reklama
polis1010
Leniuszkowa mama
Jestem i ja
Nie czytalam was prawie miesiac bo nie mialam swojego laptopa a na cudzych to nie lubie ale dzis mezus dolecial i nareszcie mam kontakt ze swiatem.
Mam nadzieje ze u was w porzadku. U nas jakos leci. Lenka rosnia i kazdego dnia czym mnie zaskakuje, kochana sie taka zrobila ze moglabym ja schrupac:-)
Dobrej nocki. Teraz to juz bede zagladac regularnie
Nie czytalam was prawie miesiac bo nie mialam swojego laptopa a na cudzych to nie lubie ale dzis mezus dolecial i nareszcie mam kontakt ze swiatem.
Mam nadzieje ze u was w porzadku. U nas jakos leci. Lenka rosnia i kazdego dnia czym mnie zaskakuje, kochana sie taka zrobila ze moglabym ja schrupac:-)
Dobrej nocki. Teraz to juz bede zagladac regularnie
Podziel się: