reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Wiecie dlaczego kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu? Głupia śpi w nocy to ma później zaległości ;)

reklama
tab, ale się uśmiałam :)))
Isiowi gratuluję przewrotek :))
my znowu zmokliśmy na drugim spacerku :/ też się wkurzyłam na męża bo poszedł spać i wstał tak zmęczony że już nie miał siły na drugi spacer
w ogóle to jak poproszę go żeby pobawił się z małą to weźmie ją na kolana i ogląda tv....

tab, ale się uśmiałam :)))
Isiowi gratuluję przewrotek :))
my znowu zmokliśmy na drugim spacerku :/ też się wkurzyłam na męża bo poszedł spać i wstał tak zmęczony że już nie miał siły na drugi spacer
w ogóle to jak poproszę go żeby pobawił się z małą to weźmie ją na kolana i ogląda tv....

No mojemu zdarza się podobnie bawić z dzieckiem :) Na szczęście równie często naprawdę się z nim bawi.
U nas teraz zrobiło się trochę chłodniej, ale za to burza idzie, więc drugi raz nie wyjdziemy.
Dziecko mi się dalej turla po podłodze, więc sobie na forum mogę posiedzieć ;)

A moja zasypia w lozeczku ;)
tab usmialam sie :D:D:D
Doriss moj gdyby mial garaz to tez by ciagle tam siedzial... na razie ma biuro u malej w pokoju...

Wiecie co ja zawsze narzekalam ze moj mala sie nie zajmuje tylko siedzi obok a ona bidulka musi sama sie soba zajac, ale kiedy odkrylam ze chyba przesadzam z moim zainteresowaniem nia, bo jak przychodzi co do czego to nie moge na chwile jej zostawic... to w sumie ciesze sie ze uczy jej troche samotnosci ;)

Slyszalyscie o tym ojcu co zostawil dziecko w samochodzi i zmarlo... od kiedy zostalam mama reaguje na takie rzeczy placzem, tym razem dostalam gesiej skorki i stanela mi gula w gardle :/

Milego wieczorku!

No to są faceci niestety, a najlepsze jest to, że jak kobieta się faceta o coś pyta to ten ma to od razu za pretensje.

Tab uśmiałam się, ale prawdziwe niestety

Slyszalyscie o tym ojcu co zostawil dziecko w samochodzi i zmarlo... od kiedy zostalam mama reaguje na takie rzeczy placzem, tym razem dostalam gesiej skorki i stanela mi gula w gardle :/

Milego wieczorku!

Słyszałam i nie mogę zrozumieć jak można zapomnieć, że ma się dziecko w samochodzie. Ja jak wysiadam to sprawdzam nawet czy zabrałam telefon, torebkę itd., a co dopiero dziecko. Jeszcze ta informacja mnie dziś zbulwersowała:http://www.gadu-gadu.pl/pijana-matka-wiozla-autem-czworke-malych-dzieci

No i zżarło mi pół posta i muszę dopisać.

Moje dziecko już śpi i mam nadzieję, że nie zrobi mi tak jak wczoraj. Położyłam go spać, zasnął, położyłam się koło niego i włączyłam film w tv. Poszłam do łazienki, wracam, a moje dziecko oczy jak 5zł, leży sobie spokojnie i ogląda film. Następne usypianie zajęło mi godzinę, bo był już wyspany i chciał się bawić. Wymęczył mnie na maksa. Miał marudny dzień, jak tylko na chwilę zostawał sam to był ryk, a czasem trzeba np. wyjść do toalety.

Ostatnia edycja:
tab- gratulacje dla Krzysia- moja niestety tylko z brzuszka umie fikać :)
jtaudul- głowa do góry :)- może jutro jakos nadrobi jednak;)

a my bylismyu dziś nad jeziorkiem i Viki w końcu mi sie roześmiała - ale mielismy radochę:)))

reklama
Jestem i ja
Nie czytalam was prawie miesiac bo nie mialam swojego laptopa a na cudzych to nie lubie ale dzis mezus dolecial i nareszcie mam kontakt ze swiatem.

Mam nadzieje ze u was w porzadku. U nas jakos leci. Lenka rosnia i kazdego dnia czym mnie zaskakuje, kochana sie taka zrobila ze moglabym ja schrupac:-)

Dobrej nocki. Teraz to juz bede zagladac regularnie

Do góry