reklama
ligotka
Fanka BB :)
Ela moja robi to samo, czasem lezac sama proboje sie podniesc... nie powinno sie jednak ciagnac dzieci za raczki bo to dla nich za wczesnie, wiec staram sie nie prowokowac jej do tego
witamy sobotnio
dzień zalatany,pranie,sprzątanie i lulanie marudera
udało się fryzjerkę zaliczyć i poprasować ubranka.Jutro chrzest
trzymajcie kciuki
ps.u nas od 3 dni straszą burzą ale na tym się kończy a szkoda bo piach w powietrzu...
buziaki
ps.BOBOMAMA- doczytałam z tym antybiotykiem,jeśli masz jak sprawdz czy to nie refluks,objawy są podobne,rzęzienie w płucach,mi Jasia faszerowała tak antybiotykami a inna z dnia nadzień odstawiła i wprowadziła leki na refluks.Dostawał 2,5 ml debriatu na 20 min przed posiłkiem.Warto sprawdzić.Trzymam kciuki za Was
dzień zalatany,pranie,sprzątanie i lulanie marudera
ps.u nas od 3 dni straszą burzą ale na tym się kończy a szkoda bo piach w powietrzu...
buziaki
ps.BOBOMAMA- doczytałam z tym antybiotykiem,jeśli masz jak sprawdz czy to nie refluks,objawy są podobne,rzęzienie w płucach,mi Jasia faszerowała tak antybiotykami a inna z dnia nadzień odstawiła i wprowadziła leki na refluks.Dostawał 2,5 ml debriatu na 20 min przed posiłkiem.Warto sprawdzić.Trzymam kciuki za Was
ligotka
Ewusia powodzenia jutro!! Czekamy z niecierpliwoscia na fotki Zuzi 
GosiaLew
Witam
U nas cały dzień pochmurno a jak Kuba poszedł spać to się wypogodziło. Dzisiaj popołudniu był strasznie marudny, wykapaliśmy go pół godziny szybciej i śpi od 19.
Mój P. też pojechał też grać w piłkę, jemu pogoda też nie straszna, jedyne co nie grał jak się nabawił kontuzji i żeby sobie nie pogorszyć a niestety potrzebne mu są zdrowe kończyny żeby pracować. A tak to niech gra, przynajmniej sobie pobiega, bo on i tak szczupły. Mecze w tv to i ja oglądam.
Ela jak się sam podnosi to super, duże brawa.
Ewusia powodzenia jutro
bobomama ja kąpię codziennie, dla nas to tez rytuał, mały przynajmniej wie, ze po kąpieli idziemy spać, a teraz jeszcze ciepło to też się poci.
U nas cały dzień pochmurno a jak Kuba poszedł spać to się wypogodziło. Dzisiaj popołudniu był strasznie marudny, wykapaliśmy go pół godziny szybciej i śpi od 19.
Mój P. też pojechał też grać w piłkę, jemu pogoda też nie straszna, jedyne co nie grał jak się nabawił kontuzji i żeby sobie nie pogorszyć a niestety potrzebne mu są zdrowe kończyny żeby pracować. A tak to niech gra, przynajmniej sobie pobiega, bo on i tak szczupły. Mecze w tv to i ja oglądam.
Ela jak się sam podnosi to super, duże brawa.
Ewusia powodzenia jutro
bobomama ja kąpię codziennie, dla nas to tez rytuał, mały przynajmniej wie, ze po kąpieli idziemy spać, a teraz jeszcze ciepło to też się poci.
ligotka
margoz brawa dla Lenki!!!
Gosiu mamy ten sam problem... zastanawialam sie nad zmiana butelki...
reklama
GosiaLew
Ja próbowałam nuka i aventa i bez rezultatu wiec nie będę kupowała więcej bo co z tym potem zrobię
Sylvanas mi tomee tippee osobiście nie odpowiadają, poza tym moje dziecko wcześniej z powodzeniem piło i z nuka i z aventu tylko albo mu się zapomniało albo nie ma ochoty
Ostatnia edycja:
Podziel się: