reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
a ja od rana zla jak osa
musze dzis generalnie mieszkanie posprzatac a moj wrocil totalnie pijany i do dzieci mi sie pcha ku...........a co za zycie mial skonczyc prace o 5 toskonczyl i poszedl chlac i wrocil przed chwila masakra jakas

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!!!
bobomamo zdrowka dla Izuni, biedna mala... i wspolczoje stanu meza :/
tab mam nadzieje ze maluchy nasze zrobia dzis kupe...
Doriss ja tez nie lubie papierosow i dzieci, a odnosnie maluchow to mi sie przypomnialo w czwartek jak bylam w galerii to jechala kobieta z malutkim dzieckiem, nie mialo miesiaca bylo jeszcze takie pomarszczone malenkie, no i tak strasznie plakalo, a ona sobie nic z tego nie robiac jechala dalej, kurcze szum, muzyka, swiatla i takie malenstwo :(

Milego dnia...

Dzien dobry!!!
bobomamo zdrowka dla Izuni, biedna mala... i wspolczoje stanu meza :/
tab mam nadzieje ze maluchy nasze zrobia dzis kupe...
Doriss ja tez nie lubie papierosow i dzieci, a odnosnie maluchow to mi sie przypomnialo w czwartek jak bylam w galerii to jechala kobieta z malutkim dzieckiem, nie mialo miesiaca bylo jeszcze takie pomarszczone malenkie, no i tak strasznie plakalo, a ona sobie nic z tego nie robiac jechala dalej, kurcze szum, muzyka, swiatla i takie malenstwo :(

Milego dnia...

Moje dziecko dziś rano kupę zaliczyło. Tatuś załapał się na przewijanie ;)

bobomamo chyba bym mu nakopała :) Nie denerwuj się, weź dzieciaczki na spacerek i olej porzadki.
Wiem, że łatwo mówic bo ja dzisiaj wyjatkowo swojego męża wygoniłam na spacer. Chyba jego 3 spacer sam na sam z Maja od jej urodzenia :) Wygoniłam go dlatego, że chciałam spokojnie wlasnie posprzątać. Tak naprawde potrzebowałabym całego dnia żeby wysprztac co chce ale 2 godzinki to tez dobrze. Zaraz potem wziełam prysznic bo sie spociłam jak mysz.

W nocy znowu Maja sie obudziła. Albo jej sie znowu przestawiło albo jej było za gorąco. Masakra w nocy mamy 25 stopni!!!!! Nie chce otwierac okna w sypialni, rozszczelniam tylko i otwieram w pokoju obok ale to niewiele daje. Spała w samy body z krótkim rekawkiem i jej nozki tylko nakryłam kocykiem, a ona sie co chwile odkopała. Ale znalazłam cienki spiworek, co prawda na 70cm ale prawie dobry.
A rano jak lezalysmy to ona byla spokojna, nawet nie piszczała, mi sie zasnelo kolo niej i jak sie przebudziłam to ona tez spała. SZOK sama zasneła :))))

Miłego kolejnego goracego dnia!

tab u nas tez byla, wylecialo na mnie :/ wiec tata przewijal mala a ja siebie....
Wogole zanim poszlysmy na spacer to mala juz ubrana zrobila mega kupe, potem ja ja juz przebralismy to znow sie jej ulalo - na mnie tez! Wiec obie zaliczylysmy dwa przebrania przed wyjsciem :)
Juz po spacerku mala spi juz prawie dwie godzinki, kurcze kilka dni spi popoludniu, a znow spi rano... a planowalam dluzszy spacer popoludniu...

jezuu, ja cały czas na biegu, to sprzątanie (po łebkach) to obiad, i spacer i zakupy i ...już padam na ryja
bobomama, zdrówka dla małej i sto lat przy okazji na 3 miesiączki :))
lecę, bo mała się obudziła..

Kurde a ja na cały tydzień zostałam z Nikosiem sama bo mąż dzisiaj wylatuje do polski na tydzien własnie wyjechał na lotnisko:(Troche boje sie zostac z małym sama no ale mam nadzieje ze szybko ten tydzien zleci! Do tego jeszcze paskudna pogoda pada cały dzien wiec musimy w domu siedziec i dzien sie przez to dłuzy:(

reklama
olalam meza posporzatalam zjemy obiad i wyjde na dwor z dziewczynami mam nadzieje ze uda mi sie wpasowac pomiedzy jeden deszcz a drugi i grzmoty z blyskami
jakas dziwna ta burza grzmi i blyska sie od rana ale jakos porzadnie sie rozkrecic nie moze
Dziekuje za zyczenia w imieniu malej

Do góry