reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Dziewczynki martwie sie bo od jakiegos czasu Stas gdy je badz sie denerwuje i placze bardzo sie poci... W sumie zaczelo sie to w chwili tych upalow i byc moze dlatego... Ale i tak sie martwie :(

reklama
bobomamo u nas pogoda podobna, teraz leje i ciągle grzmi. Ze spaceru nici. Współczuję kłopotów z mężem. Jutro będzie lepiej:tak:
Mój Igor dla odmiany marudy jakieś ma. Wczoraj też trochę ale dzis juz całkiem. A najlepiej mu na rączkach i to tylko moich:-)
pozdrawiam

Witam sie, u nas burza sie wlasnie rozkreca... zaliczylismy spacerek na szczescie jeszcze w sloneczku...
margoz usiadz napij sie herbatki... choc wiem jak to jest ja ledwo przyszlam ze spacerku to mala nakarmilam i pranie powiesilam dopiero pije kawe ktora zrobil mi maz pol godziny temu... zimna, jak zwykle
angelka moze to skok... albo zmierz mu temperature
Ela tydzien szybciutko zleci! Ani sie obejrzysz a maz bedzie spowrotem!

Moj wreszcie mial dzis dla nas wiecej czasu, ale zaraz jedzie na pilke.. hmm grac w deszczu i burzy to tylko faceci potrafia.

ligotka, mój to nawet z gorączką 39 stopni kiedyś grał hehe deszcze to mu niestraszny :))
a my byłyśmy na drugim spacerze a teraz odpoczywamy
nie wiem dlaczego, ale Lenka wcale nie chce pić mimo że takie upały są :/ ani wody, ani herbatek żadnych.... nie wiem jak ją przekonać, bo przecież spocona jest jak nie wiem, a nie napije się...

reklama
Powiedzcie mi dziewczynki czy wasze maluchy tez juz podnosza główki jak leżą??? Mój juz od jakiegos czasu nie chce leżec tylko siedzieć i jak sie go pociagnie za raczki to podnosi sie do siedzenia ale powiem ze główke juz ładnie trzyma sztywny jest:)kurde nie wiem czy to nie za wczesnie na takiego malucha nawet 3 m-cy jeszcze nie ma ale on sam chce do niczego go nie zmuszam!!

Do góry