polis1010
Leniuszkowa mama
Kamcia bidulko to faktycznie wakacje do bani. Ja ze swoimi wlasnie czekam do wrzesnia bo troche sie boje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja własnie muszę się wybrac i zrobic odrosty bo wyglądam okropnie.
Dziewczyny wróciła w piątek z nad morza niestety nie było fajnie bo dwa dni spędziłam w szpitalu ponieważ zaczęłam plamić.Musiałam leżeć plackiem.Teraz niby wolno mi chodzić ale nie dźwigać i się oszczędzać.
Co do wyjazdu wszyscy gonekolodzy tam powiedzieli mi zeby na przyszłośc nie wybierac się w pierwszym trymestrze nad morze bo takich jak ja to maja tam pełngólnie opieka był super i obchodzili się ze mną jak z jajkiem.Ale martwię się strasznie bo ten mój krwiak jest przy kosmówce ma 7 mm i jeszcze się nie wchłoną oni mnie tm nastraszyli ,że może być różnie.Ja już się cieszyłam ,ze wszystko dobrze i znowu zmartwienie.Jutro mam wizytę u mojego gina zobaczymy co powie.
Co do brzuszka wieczorami wystający a rano płaski:-) wchodzę jeszcze we wszystkie ciuchy.Apetytów raczej nie mam mdłości też i gdyby nie ten ch.....y krwiak to byłabym bardzo szczęśliwa.
Dziewczyny przyszłam przekazać wam okropną wiadomość bo widzę ze nie wiecie jeszcze
Dzwoneczek Wisienki nie zyje :---( serduszko przestało bić ... [***]
brak mi więcej słów ....