reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Ale sie zdenerwowalam:wściekła/y:
Miałam 'nadplacony' jeden rachunek. Nadplata wysoka, calomiesieczna oplata za 2 dekodery (a'la cyfra, 75 funtow). No i mieli mi z konta nie pobierac w tym miesiacu, z racji tej nadplaty. No i nie zgadniecie.
Oczywiscie pobralo mi z konta. I to podwojna stawke. Ponad 150! Jestem wsciekla i wkurzona, bo niedawno bylam w Polsce, nie mialam nowych zlecen i cholera jasna teraz bedzie cienko z kasa. aha. Bo zadzwonilam i powiedzieli, ze przez 3 miechy teraz nie musze niby placic.
Akurat.

Polis, trzymam kciuki.
Mam nadzieje, ze uda sie cos zalatwic.

Dziewczyny przyszłam przekazać wam okropną wiadomość bo widzę ze nie wiecie jeszcze

Dzwoneczek Wisienki nie zyje :-:)-:)-( serduszko przestało bić ... [***]
brak mi więcej słów ....

Ostatnia edycja:
Ja własnie muszę się wybrac i zrobic odrosty bo wyglądam okropnie.

Dziewczyny wróciła w piątek z nad morza niestety nie było fajnie bo dwa dni spędziłam w szpitalu ponieważ zaczęłam plamić.Musiałam leżeć plackiem.Teraz niby wolno mi chodzić ale nie dźwigać i się oszczędzać.
Co do wyjazdu wszyscy gonekolodzy tam powiedzieli mi zeby na przyszłośc nie wybierac się w pierwszym trymestrze nad morze bo takich jak ja to maja tam pełno_Ogólnie opieka był super i obchodzili się ze mną jak z jajkiem.Ale martwię się strasznie bo ten mój krwiak jest przy kosmówce ma 7 mm i jeszcze się nie wchłoną oni mnie tm nastraszyli ,że może być różnie.Ja już się cieszyłam ,ze wszystko dobrze i znowu zmartwienie.Jutro mam wizytę u mojego gina zobaczymy co powie.

Co do brzuszka wieczorami wystający a rano płaski:-) wchodzę jeszcze we wszystkie ciuchy.Apetytów raczej nie mam mdłości też i gdyby nie ten ch.....y krwiak to byłabym bardzo szczęśliwa.

nie martw sie ja mialam krwiaka polezalam w szpitalu 10 dni i zaczal sie wchlaniac, zobaczymy jaki jest czy wogole jest na wizycie 15 tego

Witam Wszystkie Lutówki :-) Została dopisana do listy wiec chcialabym teraz oficjalnie dołączyć do waszego grona (jezeli pozwolicie oczywiscie:zawstydzona/y:)
Mam na imie Klaudia, mieszkam w Katowicach, mam 5 letniego syna i jestem w 7 tygodniu ciąży :-)
Z niecierpliwoscia czekam na pozostale 7 miesiecy w waszym towarzystwie. Pozdrawiam. . . :-)

Wisieńka ..... trzymaj sie :-(

reklama
Do góry