figa777
Mateuszek i Kubuś
Hej :-) ja niestety nie mam doświadczenia z ciążami gdyż to moja pierwsza, ale jeśli chodzi o brzuszek to wszystko jest to indywidualną sprawą każdej kobiety-każda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciążę. U mnie brzuszek od razu był "napęczniały" i zastanawiałam się dlaczego tak się dzieje....Czasami myślałam sobie...a może to będą bliźniaki jednak nie brałam pod uwagę że może się to okazać prawdą-teraz bardzo się z tego cieszę i wyczekuję z niecierpliwością przyszłego rokuMam pytanie. Ale sie nie smiejcie.
Jak z waszymi brzuchami? Bo ja...nie moge sie dopiac w zadnych spodniach. Wchodza na uda, tylek..ale guzik jest w zlym miejscu. Jakos nie wierze, ze to juz moze byc to?
No bo wzdec na pewno nie mam.
W poprzedniej ciazy cokolwiek zaczelo sie wykluwac dopiero kolo 9 tygodnia. Mam z reszta zdjecia od 9 do 41 tygodnia
Natasza1981 jeśli dobrze się czujesz i warunki sanitarne masz sprawdzone to nie masz się nad czym zastanawiać-jedź i wypoczywaj :-)
A tak zmieniając temat to co myślicie i uważacie na temat farbowania włosów podczas ciąży ( szczególnie pierwszego trymestru)? Spotkałam się z opiniami że jest to niewskazane i może zaszkodzić płodowi.
Buźka