reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Dzien doberek :) Mala przespala cala noc z jedna pobudka! I to w swoim lozeczku. :D:D:D
vive zdrowka dla chlopakow!
polis szerokiej drogi
Ewuska mnie pichcenie czeka wieczorem jak maz z pracy wroci ;)

Nie wiem czy znajde potem chwilke wiec

Zyczymy Zdrowych i Wesolych Swiat, smacznego jajka i mokrego dyngusa, Kasia, Paulka i Adam ;)

reklama
hej dziewczynki, witam się po ok tygodniu nie pisania :)
Polis - wielkie gratulacje, prawko baaardzo się przydaje, ja kocham jeździć autkiem :)

ja jak kilka z Was też jadę na gotowe - w niedziele do teściowej a w poniedziałek u mojej mamy. Tylko dziś pomogę mamie posprzątać i zrobić zakupy i taka moja rola :)

Filip po bioderkach ok, po szczepieniu też w miarę a teraz sobie śpi, zaraz zabieram go na spacerko-zakupy.

wszystkim serdecznie dziękujemy za życzenia i również my się dokładamy - radosnych i pogodnych, jak najbardziej słonecznych i rodzinnych świąt oraz oczywiście mokrego ubrania w dniu wielkiego lania!
buziaki i miłego dnia :)

polis gratuluje serdecznie :)
Kochane i ja Wam zycze wszystkiego co najlepsze z okazji świąt... dużo siły i cierpliwości, czasu dla siebie, zdrowych maluszków i wszystkiego tego, czego najbardziej skrycie pragniecie w swoich sercach...

Witamy się piątkowo :)

mała wlasnie zasnęła mi na rączkach - a miałyśmy isć na chustowy spacerek:(

ja dziś miałam znowu historie szczeopienna - ale wewale to w szczepienny wątek :) napisze tylko ze mala lekko przeziebiona..

a tak w ogóle to nadal mi sie niec nie chce - z z tego nicniechcenia jednka jedziemy na święta do teściów- chyba już jutro - nawet zakupów mi sie nie chce i nadal nie moge ograrnąc mieszkanka po chrzcinach :(

a - i przypomniała mi się śmieszny chrzcinowy epizod - kupiłam sobie specjalnie na te okazje śliczny taki żakiet ala płaszczyk - w pewnym momencie siadam w kościele - na szczęscie to było jakoś na początku mszy - a tu czuję ,że mi coś ugniata - a to metka wystawała - jeszce z napisem zarezerwowano :))) - bo ja jak to ja - czesto cos kupuje i wieszam w szafie - metek nie odrywam odrazu, bo zawsze jest te min 14 dni na podjęcie ostatecznej decyzji- no a tym razem - zapomniałam oderwać !!! dobrze że to było jescze przed ceremonią chrztu - bo fajnie by to wyglądało jakbym sobie tak stała z ta wystającą metką :)))

miłego piątku - idzie któraś na droge krzyżową?

.....

bobomamo- ja bym nie stosowała tych sterydów - ciemniucha to ciemniucha i niestety taki jej urok , że bywa - chyba lepiej stosowac babcine metody a nie narazac dziecko na skutki uboczne sterydów - ale oczywiście to Twój wybór :) ...może warto tez pomyslec nad zminą płynu do kąpieli czy jak używasz szamponu - nie wiem co tam stosujesz ale np znajoma miła ciemniche po johnsonie...
my od poczatku jedziemy na oilatum i szampon i zel do mycia nie wiem juz co i jak posmarowalam raz glowke i jak by lepiej po tej masci

Ja dopiero usiadłam, cały dzień na nogach. Koncepcja tortu mi się zmieniła w trakcie robienia i wyszło tak:
P4220692.JPG

Dobrze, że chrzciny robimy u moich rodziców i prawie wszystko robi moja mama, kilka rzeczy teściowa, a ja jadę prawie jako gość, bo niewiele jedzenia na imprezkę zrobiłam ;)

Życzę Wam wszystkim wesołych Świąt Wielkanocnych, bo rano wyjeżdżamy i pewnie przez święta nie uda mi się tu zajrzeć :)
tab torcik super

Wesolych Swiat :) A dla maluszkow bogatego zajaczka:):):)

U nas w ogole nie swiatecznie, wczoraj caly dzien spedzilam w szpitalu. Zapalenie piersi:( takze nawet nie poswiecilismy jajeczek

reklama
maddusia, współczuję i zdrówka dużo życzę
my dzisiaj u dziadków siedzieliśmy i jutro tez idziemy, mała trochę zmęczona już pod koniec była, nie mogła zasnąć, tak że teraz padła jak przecinak

Do góry