reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

no właśnie tak się też zastanawiałam co z motylkiem.. coś kiedyś pisała że na wakacje jedzie. może już pojechała?

a Dorotka to swoją drogą.. pusto bez niej :/

reklama
Dobry wieczór wszystkim mamusiom :happy2: chciałam się pochwalić, że byłam dziś na wizycie u lekarza i usg pokazało mi ciążę bliźniaczą....normalnie przeżyliśmy z mężem Markiem szok- jak to? Przecież 2 tyg temu widać było tylko jedno serduszko a teraz są dwa. Faktem jest że brzuszek miałam od razu i tak sobie w duchu tylko myśleliśmy-a może będą bliźniaki a tu się kurcze spełniło :happy2: Jest super - trzeba się teraz mocno oszczędzać i wszystko dobrze zaplanować.
ZŁOTY STRZAŁ normalnie hehe

Dobry wieczór wszystkim mamusiom :happy2: chciałam się pochwalić, że byłam dziś na wizycie u lekarza i usg pokazało mi ciążę bliźniaczą....normalnie przeżyliśmy z mężem Markiem szok- jak to? Przecież 2 tyg temu widać było tylko jedno serduszko a teraz są dwa. Faktem jest że brzuszek miałam od razu i tak sobie w duchu tylko myśleliśmy-a może będą bliźniaki a tu się kurcze spełniło :happy2: Jest super - trzeba się teraz mocno oszczędzać i wszystko dobrze zaplanować.
Podwójne szczęście.
Gratulacje!
A swoją drogą, jakie to życie może przynieść niespodziewanki.

WoW! ale fajnie! Ja bym się trochę bała, że to jako zagrożona, ale teraz to się zwykle bezproblemowo rodzą :)
A macie bliźnięta w rodzinie?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

rzadko zaglądam na lutówki, bo nie mam czasu, praca mnie wymęcza maksymalnie, jeszcze mdłości męczą to już w ogóle porażka, nie mogę doczekać się chyba już zwolnienia i na wizycie 6 lipca będę nalegała na nie jak mi lekarz nie będzie chciał dać.
A tak w ogóle to brzuch mi wyskoczył i tak jak patrze na siebie to wydaje mi się, że będę strasznie duża w późniejszych miesiącach.

Figa777 gratuluję bliźniaków :-)

Dzięki za gratulacje - teraz mamy podwójne szczęście z podwójnego doładowania hehe W rodzinie męża Marka było kilka ciąż bliźniaczych więc w jakimś tam stopniu było prawdopodobieństwo że i nam się poszczęści :-)
Teraz już jestem na L4 i zamierzam ostro wypoczywać by nasza dwójeczka pięknie rosłą w siłę :-p
Najśmieszniejsze w tym wszystkim, że teraz trzeba szykować się na zakup 2 łóżeczek, wózka tandemu i szukać czworga chrzestnych :-D

Hej dziewczyny

rzadko zaglądam na lutówki, bo nie mam czasu, praca mnie wymęcza maksymalnie, jeszcze mdłości męczą to już w ogóle porażka, nie mogę doczekać się chyba już zwolnienia i na wizycie 6 lipca będę nalegała na nie jak mi lekarz nie będzie chciał dać.
A tak w ogóle to brzuch mi wyskoczył i tak jak patrze na siebie to wydaje mi się, że będę strasznie duża w późniejszych miesiącach.

Figa777 gratuluję bliźniaków :-)
Mi w pierwszej od razu wyskoczył (jak i teraz) a syn urodził się 3550g (więc nie jakiś kolos), a ja przytyłam 12, a to zupełnie w normie. Więc nie obawiałabym się :) Może taki urok. Jak z rozstępami. Jedne wszystko robią, żeby nie mieć i tak mają, inne nic nie robią i nie mają - ponoć to kwestia genów, że charakterystyka skóry. Może tak samo z brzuszkiem? Mi już urósł jak na 3 miesiąc!

Gratulacje!!!! Podwójne szczęście i podwójna praca przy maluszkach ;-)

reklama
figa777 gratuluje zlotego strzalu :-)

Ja z rana juz mialam pobudke bo maz mial po brata jechac zeby pomogl na budowie. zreszta dzien w dzien 7 pobudka bo robotnicy juz sa. Ale odsypiam w dzien.
wogole zapowiada sie upalny dzien mnie te upaly juz wykanczaja. po 1 na nich siedziec mi nie wolno a po drugie duszno i wogole. w nocy mialam wrazenie ze nie mam czym oddychac.

Do góry