reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

U nas też samopoczucie super:-D Pogoda cudna, do 14 byłam na uczeni, a potem z mężem i synkiem na kortach, troszkę się poruszaliśmy.
Co do objawów, to bardzo doskwierają mi bolące piersi i zaraz z ranka kiepsko się czuję, ale jak już się dobudzę i przekąszę, to wszystko wraca do normy. byle tak dalej:-D

reklama
Kazdy ma rozne podejscie co do podtrzymywania. Ja sie ciesze ze w przeciwienstwie do wczesniejszych ciaz na razie nic nie wskazuje na ta koniecznosc juz dawno w tym czasie mialam plamienia itp.[/QUOTE]
Czyli to znaczy, ze po zagniezdzeniu się zarodka nie powinno być już żadnych plamien? Pytam się tylko czysto teoretycznie( żadnych plamien nie miałam ani nie mam). W ogóle ta ciąża to trochę taki szok, bo choć planowalismy dzidziusia, to w życiu nie przypuszczalam, ze uda się przy pierwszej probie a tu bec-plusik;)).

Anecik z tego co wiem, to każde krwawienia w ciąży są niepokojące i raczej po zagnieżdżeniu nie powinny występować. choć wiele kobiet delikatnie krwawi w terminach @ przez kilka miesięcy. Nie ma normy, każda z nas jest inna i wszystko przechodzi po swojemu. nie przejmuj się, na pewno będzie wszystko w najlepszym porządku. najważniejsze, że nie ma krwawień i życzę ci żeby ich nie było!:-D

Dzien dobry niedzielnie.Za oknem piekne sloneczko.Ja sie jak narazie dobrze czuje :-). Dzis najprawdopodobniej przyjedzie maz (rozwodzimy sie )do Oliwki .Ma przyjechac ze swoja laska ,ale spoko wogole nie jestem zazdrosna i utrzymuje z nia kontakt :-).Oliwka sie strasznie na tate ucieszy .Juz widze ta rozpacz jak on bedzie jechal :-(.Milego dnia mamuski wam zycze .

U nas też pogoda jest prze piękna:-) byliśmy z bratem mojego męża i bratanicą na rowerkach w parku. Dzieci poszalały aż miło.Teraz obiadek i jedziemy na zakupki;-)
Nie wiem jak u was, bo mnie strasznie swędzi skóra na brzuszku, chodzę i się drapię. właśnie się zastanawiam czy też tak macie, czy to od wakacyjnego opalania. tylko czemu tylko brzuszek drapie, jak opalona jestem cała:confused:

Witam wszystkie nowe lutówki 2011!!! Nie było mnie tu trzy dni a już tyle nowych postów :)
Ze współczuciem przeczytałam te wszystkie posty o przejściach i Aniołkach :( Bardzo mocno trzymam kciuki za nas wszystkie abyśmy szczęśliwie donosiły i urodziły zdrowe dzieciaczki !!! :-)
Ja mam termin na 4lutego. jestem po wizycie u ginki ale przed usg (10czerwca).
Mam już wszystkie objawy ciąży i bardzo mnie one cieszą :)
Pozdrawiam słonecznie !!! :)

reklama
U nas też pogoda jest prze piękna:-) byliśmy z bratem mojego męża i bratanicą na rowerkach w parku. Dzieci poszalały aż miło.Teraz obiadek i jedziemy na zakupki;-)
Nie wiem jak u was, bo mnie strasznie swędzi skóra na brzuszku, chodzę i się drapię. właśnie się zastanawiam czy też tak macie, czy to od wakacyjnego opalania. tylko czemu tylko brzuszek drapie, jak opalona jestem cała:confused:

Nie opalaj brzucha, lepiej dmuchac na zimno. wogole nie powinno sie opalac bo maoga wyjsc nam plamy watrobowe. A one szybko nie schodza. Moja znajoma miala je przez 3 lata. Poczytajcie sobie o opalaniu w ciazy.

Do góry