nasia
Fanka BB :)
świetne!!! uśmiałam się do łez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Margoz, a Twoją małą brzuszek nie boli od takiego karmienia często? Ja słyszałam, ze nie można tak często bo to mleko zalega w jelitkach i może powodować ból? Ja staram się między karmieniami mm podawać moje ale moim się raczej nie najada, chociaż czasem podam mu nawet 90 ml, czy to możliwe, by moje mleko było tak mało wartościowe że tak szybko po nim głodnieje czy po kobiecym mleku tak jest?
Dziewczynki padam na twarz... jestem wykonczona psychicznie i fizycznie. Wszystko mnie boli
Mala dzis dala popalic, nie spala caly dzien, poza godzinka na spacerze. Nie dala mi zjesc, sniadanie dopiero o 10, obiadu nie dalam rady zrobic, wiec o 16 zjadlam z nia na kolanach trzy kromki, a jak maz o 20 zrobil kanapki na kolacje to sie pobeczalam ze znow chlebbez przerwy chciala jesc!!!! Nie wiem czy to skok rozwojowy - jutro konczymy miesiac wiec to chyba za szybko, czy malo pokarmu, chyba to drugie
piersi ciagle miekkie... no coz poslucham waszych rad, karmi, herbatki, laktator jak napisala Ewitka i sprobojemy. Dobrze ze mala po kapieli szybko zasnela i mialam czas zeby usiasc bo bym sie zalamala kompletnie
![]()