reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

dziewczyny nie wiem co robić . pisalam kiedys ze mam dziwne bóle tam na dole. Daga tez cos wspominala.bylam u gin nic sie nby nie dzieje. a bóle sa nadal. zazwyczaj nocą lub nad ranem. to takie uczucie dziwne , wewnętrzne, nie umiem go okreslic.
czy to moze byc zwiazane z skórczaniem sie macicy, czy to juz dawno sie zakończyło??? nie jest to co dzien ale dosc czesto.
jesli gin nic nie zauwazyla, to gdzie mam sie z tym zglosic?co mam zrobic bo wydaje mi sie to dziwne....

Mnie pobolewało i pobolewa nadal ale miałam wrażenie jakby bolały mnie kości. Mój gin też nie widział w tym nic niepokojącego ale nie dawało mi to spokoju i zrobiłam rentgena no i niestety wyszło że najprawdopodobniej podczas porodu(lub pod koniec ciąży) pękło mi spojenie łonowe i delikatnie się przemieściło. Najgorsze jest to że teraz to już nic kompletnie z tym zrobić się nie da bo po prostu jest już za późno..

reklama
A ja kolejna z problemem tu się dołączam :|.
Otóż, postanowiłam od tego miesiąca rozpocząć antykoncepcję hormonalną, zakupiłam sobie tabsy i cierpliwie czekałam na okres. Kilka dni temu zauwazyłam, że plamię, więc łyknęłam tabletkę. Tylko, że o to loto iż ja też krwawię z nadżerki i chyba pomyliłam to krwawienie z okresem i teraz biore kilka dni pigułki, ale nie mam okresu.

Wie któras co z tym fantem zrobić?? Brałam pigułki kilka lat i mi się nigdy nie zdarzyło wziąć tabletki kilka dni za wcześnie. Nie wiem teraz czy kontynuować opakowanie, przerwać czy co :|. No i, czy w ogóle doczekam się miesiączki w związku z powyższym :|.

Teraz znów mam schizę, że co się stanie jak się okaże ze jestem w ciązy a truje się hormonami :|. Ja to się sama ze sobą mam.... :|

Kamisia trzymam kciukasy by udało się to cus zlikwiadować.

dzięki,
tyż mam nadzieje że ten ziarniniak uda się szybko zlikwidować. Jedno smarowanie solcogynem mam już za sobą, we wtorek kolejna kontrola, jak się nie wypaliło to kolejne smarowanie. Pocieszajace jest t że nie zdążyło to jeszcze urosnąć i powinno zniknąć.

sospetsa nie wiem nie pomogę. W tym temacie jestem laikiem, bo dopiero biorę pierwsze w swoim zyciu opakowanie tabsów

A ja kolejna z problemem tu się dołączam :|.
Otóż, postanowiłam od tego miesiąca rozpocząć antykoncepcję hormonalną, zakupiłam sobie tabsy i cierpliwie czekałam na okres. Kilka dni temu zauwazyłam, że plamię, więc łyknęłam tabletkę. Tylko, że o to loto iż ja też krwawię z nadżerki i chyba pomyliłam to krwawienie z okresem i teraz biore kilka dni pigułki, ale nie mam okresu.

Wie któras co z tym fantem zrobić?? Brałam pigułki kilka lat i mi się nigdy nie zdarzyło wziąć tabletki kilka dni za wcześnie. Nie wiem teraz czy kontynuować opakowanie, przerwać czy co :|. No i, czy w ogóle doczekam się miesiączki w związku z powyższym :|.

Teraz znów mam schizę, że co się stanie jak się okaże ze jestem w ciązy a truje się hormonami :|. Ja to się sama ze sobą mam.... :|
Najlepiej będzie jak zadzwonisz do swojego gina.
Wiem tylko tyle, że rozpoczętego opakowania tabletek nie można przerywać, należy wybrać do końca.

Sospetosa - ja mysle, ze bierz normalnie do konca. Tabletki Ci same teraz cykl ustawia - czyli w przerwie przyjdzie okres.

Sospetosa - ja mysle, ze bierz normalnie do konca. Tabletki Ci same teraz cykl ustawia - czyli w przerwie przyjdzie okres.

ja tez tak mysle. ale moe upewnij si zadz do gin. no ale tez sie w tych spr nie orientuje bo nigdu nie bralam nic anty.

kinguunia- dzieki za odp. to moze i a zrobie rtg... tyle ze ja mialam cc . ale moze sprawdze co jest

Kamisia
oby Cie tam za bardzo nie meczyli
niech szybko dizsdostwo znika
mnie czeka wypalanka
mialam sie po wakacjach zglosic
a nawet sie nei zarestrowalam a czka sie miesiac do mojego gina
jakos mnie to przeraza
pisaly tu dziewcxzyny ze to nie boli ale przebijanie wod plodowych tez nikogo niebolalo a ja np. umieralam z bolu przy tym dlatego panikuje.... ic os czuje ze bede to odwlekac

Kamisia
oby Cie tam za bardzo nie meczyli
niech szybko dizsdostwo znika
mnie czeka wypalanka
mialam sie po wakacjach zglosic
a nawet sie nei zarestrowalam a czka sie miesiac do mojego gina
jakos mnie to przeraza
pisaly tu dziewcxzyny ze to nie boli ale przebijanie wod plodowych tez nikogo niebolalo a ja np. umieralam z bolu przy tym dlatego panikuje.... ic os czuje ze bede to odwlekac

a nie lepiej zrobić to krioterapią - nie boli, jest tylko takie uczucie "ciągnięcia" w podbrzuszu w trakcie zabiegu i negatywów po zabiegu jest dość obfita wydzielina, przez dwa dni

reklama
Do góry