reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

no to mnie wystraszylyscie ta wypalanka
ja tam jeszcze po cichu licze ze moze kiedys trzecie....
wiec musze sie chyba doweidziec czegos na temat krio
Sospettosa
mój gin to facet wiec odpada
no a @ jeszcze nie mialam

reklama
Chyba dziś zdechnę ;/. Decyzja o wzięciu pigułek anty była nienajlepsza ;/.
Pisałam wcześniej, że pomyliłam się i wzięłam przed okresem pierwsza. Pomyślałam trugno, wezmę listek do końca, najwyżej okres będzie jak skończy się opakowanie. Listek się nie skończył, został mi jeszcze tydzień a mi chyba okres się zaczął ;/. Mówię chyba bo nie wiem czy to krwawienie spowodowane przez to ze to pierwsza sztanga pigułek czy może dalej nadżerka mi się paprze. Dooopa, przez pigułki skomplikowałam sobie życie, bo ciężko mi ogarnoć co się ze mną dzieje ;/.
Do tego mam dziś mega migrene (tak miałam zawsze przed okresem kiedy łykałam hormony). Od miesiąca odchudzam się i rzecz jasna pigułki mi w tym nie pomagają. Nie mogę zbić wody ;/.
A ponadto tabsy swojej roli nie mają jak odegrać, bo z racji, że mam rozpapraną, krwawiącą nadżerkę to wolimy z mężem nie decydować się na seks ;/.
Aaaaaaaaaaaaaaa, no i do tego stałam się strasznie nieznośna i humorzasta. Czasem sama ze sobą nie wytrzymuje ;/.

Koniec marudzenia :)

sospettosa, a moze to krwawienie spowodowane jest zle dobranymi chormonami. JA pamietam jak mi jakis konowal przepisal tabsy, to krwawilam jak zazynane ciele przez miesiac. Odstawilam, zmienilam lekarza i dostalam odpowiednie.

Ja też krwawiłam przy braniu pierwszego opakowania, podobno to normalne - tak mi wówczas gin. powiedziała. No, ale to jeszcze przed ciążą było.
Teraz biorę azalię dla karmiących i żadnych komplikacji nie mam.

Byłam dzisiaj u gin bo krwawie od 3 tygodni zmienił mi tabletki z Cerazette na Azalię mam nadzieję że pomoże bo już zaczęłam się bać. No i okazało się że mam niskie żelazo wrrr

Byłam dzisiaj u gin bo krwawie od 3 tygodni zmienił mi tabletki z Cerazette na Azalię mam nadzieję że pomoże bo już zaczęłam się bać. No i okazało się że mam niskie żelazo wrrr

3 tyg krwawienia?? skąd ja to znam?? wczoraj skończył mi się ten maraton :|. Też się przestraszyłam i poszłam do gina, ale ja więcej hormonów nie chce. Dziękuję za takie sensacje.

reklama
3 tyg krwawienia?? skąd ja to znam?? wczoraj skończył mi się ten maraton :|. Też się przestraszyłam i poszłam do gina, ale ja więcej hormonów nie chce. Dziękuję za takie sensacje.

a jakie masz tabsy?
ja jak zaczęłam teraz po porodzie jeść to też miesiąc okres miałam, czułam sie paskudnie i tez chciałam zrezygnować ale dałam sobie jeszcze miesiąc i teraz jest super, żadnych skutków ubocznych, nie tyje-a na tym mi bardzo zależało, czuje się świetnie nie mam "humorów" może jeszcze warto spróbować podobno często po porodzie tym bardziej przy tych "nowszych" tabletkach tak jest...

Do góry