reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
Mi się też cellulit porobił a pije strasznie dużo wody.A czy wy też macie rano mega "kaca" tzn.usta język zaschnięte na amen?w sumie to w nocy jak ide siusiu to juz mam język jak kołek mimo że pije hektolitrami wodę:confused:

Ba - bardzo się cieszę, że wszystko w porządku, jednak jak zwykle warto się upewnić niż gdybać, super no i gratuluje dziewczynki :-)
Justa - mnie tez się woda zatrzymuje w organizmie, najpierw palce (historie z obrączka już znacie, ale w końcu udało się), a teraz najbardziej to kostki chociaż lekarz stwierdził, że w ogóle wszędzie się zatrzymuje i jego zalecenia:
jak najczęściej trzymac nogi w górze podczas siedzenia
dużo pić (woda!)
uniakć takich rzeczy jak ciasne skarpetki, wszystkiego co mogłoby uciskać)
dieta bezsolna, zalecił pietruszkę w tabletkach do kupienia w aptece.
Dopóki nie masz nadciśnienia i migren jest ok.

Mi się też cellulit porobił a pije strasznie dużo wody.A czy wy też macie rano mega "kaca" tzn.usta język zaschnięte na amen?w sumie to w nocy jak ide siusiu to juz mam język jak kołek mimo że pije hektolitrami wodę:confused:

Mam podobnie niestety :no::no::no: choć piję dużo, może nie hektolitry ale sporo...:sorry2:

Ja właśnie jestem w szoku bo zawsze miałam duży problem z zatrzymywaniem się wody, stawy mi puchły i łydki i ogólnie a tu jak na razie spokój. Jedynie łydki mi trochę puchną ale to jak długo siedzę. A celulit no niestety, nie dość że mam ku niemu skłonności to ostatnio trochę uda nabrały kształtów(zawsze najpierw tam mi idzie:-()i jest go więcej:-(. Ale Mój juz mi obiecał karnet na body space więc może zniknie:-D:-D:-D

kurcze ten cellulits to tez mam straszny, ale ponoc po ciazy sam zaniknie, takze nie panikuje;-) a ta woda to wlasnie w kostkach najbardziej mi sie zatrzymuje, martyna33 dzieki za info, kurde ja wszystko tak mocno solone jem:zawstydzona/y: i to pewnie od tego, od dzis sie ograniczam i wiecej bede pila

dziewczyny czy ktorejs z was zbiera sie woda w organizmie?? a jesli tak to czy rozmawialyscie o tym z lekarzem?
mi, mi ;-) nie gadalam z nikim, bo pewnie polozna powie mi, ze takie uroki ciazy....
Ostatnio zauwazylam, ze bardzo skarpetki mi sie w kostki wzynaja, bede chyba musiala inne kupic...

Tez mam suchosci w nocy. Ostatnio butelka politrowa przestaje wystarczac, bede musiala na noc przynosic litrowa :baffled:

reklama
ja mam problemy z piciem, ale w druga strone bo mi sie wogole nigdy nie chce pic, zmuszam sie normalnie zeby pic, za to jesc moge na okraglo... nie mogloby byc na odwrot??:confused::-p

Do góry