reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
TYLKO POGRATULOWAC ..... super ze juz wiesz kochana ....CHŁOPAK!!! NA 100 %
aga002
Fanka BB :)
Katik
...jestem mamą...
hahaha, dobre..... Mnie dzis znajoma zapytala jak bede chciala urodzic (majac na mysli np porod w wodzie itd... ) a ja jej na to: szybko i bez bolu
CHŁOPAK!!! NA 100 %
Lekarz się śmiał, że nawet jakby chciał to dziewczynki tam nie widzi! Z ciążą wszystko ok także dalej mogę sobie być spokojna a dzięki dzisiejszej wizycie mogę się skupić na imionach męskich ;-)
ale fajnie juz wiedziec, nie???!!!! Gratuluje serdecznie!
Katik dobra odpowiedź :-)
Ja zapomniałam zapytać się o poród na ostatniej wizycie u pani ginekolog :-( bo mama mi powiedziała, żebym sie szykowała na cesarkę, bo z tą nefrostomią to raczej mnie na porodówkę nie wpuszczą więc się zaczęłam śmiać że urodzę na korytarzu...
Ja zapomniałam zapytać się o poród na ostatniej wizycie u pani ginekolog :-( bo mama mi powiedziała, żebym sie szykowała na cesarkę, bo z tą nefrostomią to raczej mnie na porodówkę nie wpuszczą więc się zaczęłam śmiać że urodzę na korytarzu...
aniez
Fanka BB :)
No ja w ogóle nie byłam nastawiona na zdobycie wiedzy o płci, bo jakoś ostatnio na połówkowym się dopiero dowiedziałałam, ale mały tak pięknie się zaprezentował, że nawet na tym mniejszym sprzęcie było widać co trzeba :-)
Mąż zaczyna dostrzegać dobre strony drugiego chłopaka... właśnie oświadczył, że nie trzeba będzie ubranek kupować... POGIĘŁO GO KOMPLETNIE!!!!!!!!!
Mąż zaczyna dostrzegać dobre strony drugiego chłopaka... właśnie oświadczył, że nie trzeba będzie ubranek kupować... POGIĘŁO GO KOMPLETNIE!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Katik
...jestem mamą...
buahahahhaahaha....Mąż zaczyna dostrzegać dobre strony drugiego chłopaka... właśnie oświadczył, że nie trzeba będzie ubranek kupować... POGIĘŁO GO KOMPLETNIE!!!!!!!!!
aj te chlopy... ja mojemu mowie, ze musimy sie skupic na wyborze wozka, ze trzeba poczytac, posprawdzac, potestowac.... a on mi na to: co za roznica, byle jezdzil....
Za to w sprawie fotelika - on bedzie ekspertem. Bo to fotelik do SAMOCHODU....