reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
no ja moze sie dowiem na polkowym czy bedzie siusiak... czyli dopiero 26.11.
CHŁOPAK!!! NA 100 %
GRATULACJE :-):-):-):-) Super że już wiesz
buahahahhaahaha....
aj te chlopy... ja mojemu mowie, ze musimy sie skupic na wyborze wozka, ze trzeba poczytac, posprawdzac, potestowac.... a on mi na to: co za roznica, byle jezdzil....
Za to w sprawie fotelika - on bedzie ekspertem. Bo to fotelik do SAMOCHODU....
Katik, prawie jakbym mojego B słyszała... hahahaha się uśmiałam... przecież fotelik do samochodu musi być porządny i w ogóle naj...
Aniez - WIEEEELKIE GRATULACJE!!!!!
Ja się nie mogę doczekać tego USG połówkowego, żeby poznać płeć! Lekarze mi jednak doradzili żeby poczekać do 21 tyg, bo wtedy niby najlepszy czas na tą analizę połówkową, ale ja bym chetnie już poleciała, żeby tą płeć poznać! :-) Niestety termin mma dopiero na 23.11
mnie to samo powiedzieli, że najwcześniej 20tyd ale lepiej bliżej 22tyg.
Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę, że już wiecie. Ja muszę do połowy grudnia poczekać
Kochana Aniez wie jako pierwsza chyba ;-) nie masz co się martwić, spora częśc z nas dopiero za jakiś czas się dowie. ja też dopiero w grudniu
dobre
no troche go pogielo, ale fakt faktem ze dla chlopcow mniejszy wybor ciuszkow, ja zawsze sie smieje jak widze w h&m cala strona dla dziewczynek i jeden stojak dla chlopcow....hihi, no chlopy niby potrzebuja mniej ciuchow, tylko czemu moj maz ma tak duzo?
E tam może jest mniej ale to nie przeszkadza mi miec dla synka 30 par spodni
Dla dziewczynek więcej tych sukienek , dodatków itp
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
aniez-GRATULEJSZYN
reklama