Katik
...jestem mamą...
Jesli pozostaniemy przy tym imieniu, to bedzie Pola. Bedzie uniwersalnie, do wymowienia i napisania zarowno w Polsce , jak i Anglii a na tym mi zalezalo...Katik, mnie też się podoba imię Pola, jakoś mi przyszło do głowy jak czytałam "Polkę" Manueli Gretkowskiej, mam pytanie nazwiesz po prostu Pola, czy pełne imię Apolonia?
Ja sie zwaze jutro, na czczo. Az sie boje jak tam waga sie ma po tygodniowym objadaniu sie... Choc po ciuchach roznicy nie widze, tylko brzuchol rosnie i rosnie!byłam u ginki, wszystko oki, zbadala mnie tylko i tyle, 6 kg na plusie mam od początku...
Kurcze, bardzo niedobrze. Powinnas pojsc na te L4, dla siebie i dzidzi, bo teraz Wy jestescie najwazniejsi!czesc dziewczyny, jestem po wizycie u mojej gin. Bylo zle. Nadzerka mi pekla i zaczela sie ze mnie krew lac ciurkiem, to bylo straszne. Wszystko we krwi chce mi sie plakac. Gin powiedziala, zebym pamietala nastepnym razem, aby jej pow zeby bez wziernika mnie badala. A ja mam przodujace lozysko, wiec boje sie krwawienia. Przepisala mi luteine, aby sie szyjka nie rozwierala. Ale mowie wam koszmar. Powiedzialam jej o klotniach z szefem, a ona ze to niedopuszczalne, ze chce pracowac, a on sie czepia o cos i powiedziala, ze tak chce to da mi zwolnienie. Powiedzialam,ze wole na razie nie, a ona ze jak sie jednak zdecyduje to zaprasza za tyd po zwolnienie. Bardzo sie mna przejela. Heh... Strasznie sie czuje...