reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
laski czy wy wszystkie robiłyscie u gina po porodzie usg jak to tam wyglada zwlaszcza po cc?
i jak tam wasze blizny po cc?
moja jest jeszcze widoczna,ale sie zmniejszyla,w niektórych miescach jeszcze czuje takie wypuklenie, w niektorych miejscach jest juz biala w innych czerwona krecha.

laski czy wy wszystkie robiłyscie u gina po porodzie usg jak to tam wyglada zwlaszcza po cc?
i jak tam wasze blizny po cc?
moja jest jeszcze widoczna,ale sie zmniejszyla,w niektórych miescach jeszcze czuje takie wypuklenie, w niektorych miejscach jest juz biala w innych czerwona krecha.

Filonka, ja nie miałam usg ani po pierwszej ani po drugiej ciąży. Nie wiem, czy to byłoby widać wcześniej, ale pewnie nie bez ciąży - po przyjęciu do szpitala okazało się, że pierwszy szew się rozchodzi i stąd drugie CC. Bliznę mam podobnie - w powie już jest biała i niemal niewidoczna, reszta lekko różowa.

Ba pierwsze słyszę, że po porodzie ma być lżejsza. U mnie jedyne co na plus to to, że teraz jest bezbolesna, ale za to leje się ze mnie jak z zarżniętego byka

A moja nic sie nie zmienila.Tak jak przed porodem trwa krotko a nawet krocej jest skapa i bezbolesna.I dziekuje za to,bo bratowa mi mowila ze po porodzie sie zmieni.Myslalam ze moze bedzie bolalo,ale nic a nic.

filonka ja to dopiero teraz jak bylam w Pl to sei zbadalam.Tutaj nie przywiazuja do tego wiekszej wagi i nie sprawdzaja czy jest oki czy nie.

reklama
a właśnie.. wyjaśniła się kwestia brania tabletek dla karmiących? co jeśli w trakcie opakowania stracę pokarm? mam zmienić czy brać azalię do końca?

Do góry