reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dziewczynki mam pytanie... może któraś się z tym spotkała...
Jak wiecie miałam wypalaną nadżerkę. Lekarz powiedział że okres może przyjść trochę szybciej... tymczasem ja dalej nie dostałam planowo miałam dostać 3 lutego. W ciąży nie jestem bo celibat zachowywaliśmy jak lekarz przykazał. O co chodzi??
Jak wiecie miałam wypalaną nadżerkę. Lekarz powiedział że okres może przyjść trochę szybciej... tymczasem ja dalej nie dostałam planowo miałam dostać 3 lutego. W ciąży nie jestem bo celibat zachowywaliśmy jak lekarz przykazał. O co chodzi??
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
chyba w końcu dostałam bo zdycham i coś więcej zaczyna lecieć a nie brudne i brązowe... w końcu! Ale ja to wyczułam że tak bedzie! W końcu we czwartek kulig a w piątek do Gdańska więc jakbym sie nie musiała męczyć to byłby cud świata
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ja też dzisiaj dostałam @ Pierwszy raz od 1,5 roku, ale jak na razie oki się czuję.
Byłam też u gina, mam receptę na ten pierścień, z tym, że jeszcze nie założę, bo póki karmie Małą to nie mogę, ale jak tylko przestanę to ta metoda chyba mi się spodoba. Muszę tylko sprawdzić ile kosztują, bo lekarz mówił, że niby droższe od tabsów.
Byłam też u gina, mam receptę na ten pierścień, z tym, że jeszcze nie założę, bo póki karmie Małą to nie mogę, ale jak tylko przestanę to ta metoda chyba mi się spodoba. Muszę tylko sprawdzić ile kosztują, bo lekarz mówił, że niby droższe od tabsów.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
z tego co patrzyłam to w okolicach 50-60 zł u mnie taki pierścień kosztuje...
też nad nim myślałam ale kurde cene ma zabójczą
też nad nim myślałam ale kurde cene ma zabójczą
basia0412
Fanka BB :)
cześć dziewczyny
zdycham - miałam w piątek usuwanego zęba chirurgicznie (ósemka) i kurcze ledwie żyję z bólu ale na szczęście dzisiaj zaczynam powoli wyglądać jak człowiek opuchlizna trochę się cofneła wreszcie ale jeszcze boli - a w ten piątek mam zdjęcie szwów ufff
zdycham - miałam w piątek usuwanego zęba chirurgicznie (ósemka) i kurcze ledwie żyję z bólu ale na szczęście dzisiaj zaczynam powoli wyglądać jak człowiek opuchlizna trochę się cofneła wreszcie ale jeszcze boli - a w ten piątek mam zdjęcie szwów ufff
reklama