reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

justa pierwszy raz coś takiego widzę :eek: sama to zakładasz i wyjmujesz?? czy trzeba chodzić z tym do ginekologa? ciekawe rozwiązanie

dziewczyny macie jakiś domowy sposób na ból zęba bo zaraz się wykończę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ból okropny wzięłam już przeciwbólowy ibum i zaldiar i nic boooooli!!!!

reklama
Mamusia- DENTYSTA :-( No i nie mieszaj przeciwbólowych... nurofen forte jest niezły, ale musisz uważać, żeby nie przekroczyć dozowlonej dawki ibuprofenu (a już wzięłaś ibum na ibuprofenie i zalidar na panadolu...)... Mi Wronka polecała ostatnio ketonal i zdziałał cuda :-)

mamusia tez polecam dentyste... i tak jak aniey pisze - nie mieszaj ibu z paracetamolem.. albo jedno ciagnij albo drugie

a ten pierscien samemu sie wklada i wyciaga:rofl2:

justa pierwszy raz coś takiego widzę :eek: sama to zakładasz i wyjmujesz?? czy trzeba chodzić z tym do ginekologa? ciekawe rozwiązanie

dziewczyny macie jakiś domowy sposób na ból zęba bo zaraz się wykończę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ból okropny wzięłam już przeciwbólowy ibum i zaldiar i nic boooooli!!!!

wmasowac w dziąsło obok bolacego zęba zmielone goździki.

o i nie obeszło się wczoraj bez dentysty :no: po 19 wyladowałam na pogotowiu stomatologicznym no i mam zęba do kanałowego leczenia narazie mi go rozwierciła i dała antybiotyk AMOTAKS co 8h i tak 4 dni a potem na leczenie. Taki ból już wczoraj miałam że ledwo na oczy widziałam myślałam że mi głowę i ucho rozsadzi ale dzisiaj jest już o niebo lepiej ;-)

ja o tym pierscieniu slyszalam:) ostatnio na TVN Style byl jakis program i mowili o antykoncepcji o przedluzonym dzialaniu, mowili np o tym pierscieniu. Ja sie zastanawialam nad zastrzykiem anty ale za duzo zlych rzeczy sie naczytalam w necie...a ten pierscien mysle ze nieglupie rozwiazanie

przy nastepnej @ wyprobuje to
wklada sie samemu, nie za gleboko, do momentu az sie tego wogole nie czuje, nie ma mozliwosci zlego wlozenia
tez mi sie to dziwne wydaje, ale zobaczymy
ponoc przy stosunku nie czuje sie tego, ale zdarzyly sie juz jakies pary co czuly, takze mozna to wyciagnac np na 2 godziny i po zabawie znowu wlozyc (umyc ciepla woda):baffled: a dzialanie i tak ma...
a wyciaga sie ponoc lekko, palec zachacza o ta koncowke i ciagnie i niby ma lekko wyjsc... i nie ma mozliwosci ze sie zgdzies w ciele zgubi, mam taka broszure i tam jest to wszystko fajnie wytlumaczone i narysowane hehe
no za jakies 3 tygodnie w pierwszy dzien @ wkladam, to powiem wam hihi

reklama
Do góry