powrót z ktg do domku :-) ktg nic nie wykazało :-) czyli tak jak przypuszczałam... w środę mam się zgłosić na kolejne, bo lekarze 3mają się tego, że powinnam dzisiaj urodzić... heh... Kubuś się niestety nie kwapi... muszę powiedzieć, że lekarze i pielęgniarki w Wołominie naprawdę są mili...
reklama
M
Mka10
Gość
u mnie jak u Kici, ktg oki, wód w normie, dowcipnie nic się nie zmieniło, w środę mam się znów pokazać...
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Też chyba wolałabym byczka, chociaż nie wiem czy się później z córcią nie pozabijamy, bo ja sama byczek jestem:-):-)
a od któego jest byczek?
Byczek od 21.04. jest;-)
A ja poproszę o info o ZZO - zaczęłam rozważać taką możliwość.
13x13 jak dojdziesz do siebie to poproszę o komentarz, bo wyczytałam, że właśnie z ZZO skorzystałaś.
Podpytam dziś położnej, co o tym sadzi i czy w moim szpitalu dają..?
A ja poproszę o info o ZZO - zaczęłam rozważać taką możliwość.
13x13 jak dojdziesz do siebie to poproszę o komentarz, bo wyczytałam, że właśnie z ZZO skorzystałaś.
Podpytam dziś położnej, co o tym sadzi i czy w moim szpitalu dają..?
u mnie jak u Kici, ktg oki, wód w normie, dowcipnie nic się nie zmieniło, w środę mam się znów pokazać...
czyli znowu obie na ktg w tym samym dniu? Super ;-) ciekawe czy może którejś coś się ruszy w środę... 3mam kciuki za nas
B
Barbarka123
Gość
Witajcie moje drogie!!
Ja juz po wizycie i coz brzusio pobolewa nadal... szyjka pracuje no i jest rozwarcie na 2 cm:-) hehehe...Serduszko malutkiej bije miarowo... Doktor powiedzial ze to kwestia dni, jestem ciekawa... ehhh... Mam skakac uprawiac seksik do woli < zeby jeszcze chceci byly na te igraszki:-)> i zobaczymy, dal mi czas do poniedzialku hihihi... fajnie by bylo
Tymczasem moze wezme sie za porzadne sprzatnie i jakos pojdzie :-)
Buziaki
Ja juz po wizycie i coz brzusio pobolewa nadal... szyjka pracuje no i jest rozwarcie na 2 cm:-) hehehe...Serduszko malutkiej bije miarowo... Doktor powiedzial ze to kwestia dni, jestem ciekawa... ehhh... Mam skakac uprawiac seksik do woli < zeby jeszcze chceci byly na te igraszki:-)> i zobaczymy, dal mi czas do poniedzialku hihihi... fajnie by bylo
Tymczasem moze wezme sie za porzadne sprzatnie i jakos pojdzie :-)
Buziaki
Kittek - to Ty już powinnaś teraz siedzieć na walizkach;-) Trzymam kciuki!!
A ja się zmartwiłam - mój szpital ZZO nie robi, bo nie mają tyle personelu. Przy ZZO potrzebna jest osobista położna i anestozjolog, a u nas jest aż jeden na cały szpital <szok> :-(
A ja się zmartwiłam - mój szpital ZZO nie robi, bo nie mają tyle personelu. Przy ZZO potrzebna jest osobista położna i anestozjolog, a u nas jest aż jeden na cały szpital <szok> :-(
reklama
B
Barbarka123
Gość
ja gdybym chciala zzo to musialabym zaplacic pare tysiecy, nie dziekuje... ehhh...
Kittek U mnie tez po wizycie pojawily sie uplawy w innym kolorze jakby podbarwione krwia... wydaje mi sie ze to czop odchodzi i plecki pobolewaja, o kroczu nie mowiac...
Kittek U mnie tez po wizycie pojawily sie uplawy w innym kolorze jakby podbarwione krwia... wydaje mi sie ze to czop odchodzi i plecki pobolewaja, o kroczu nie mowiac...