reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

powrót z ktg do domku :-) ktg nic nie wykazało :-) czyli tak jak przypuszczałam... w środę mam się zgłosić na kolejne, bo lekarze 3mają się tego, że powinnam dzisiaj urodzić... heh... Kubuś się niestety nie kwapi... muszę powiedzieć, że lekarze i pielęgniarki w Wołominie naprawdę są mili...

reklama
Byczek od 21.04. jest;-)

A ja poproszę o info o ZZO - zaczęłam rozważać taką możliwość.

13x13 jak dojdziesz do siebie to poproszę o komentarz, bo wyczytałam, że właśnie z ZZO skorzystałaś.

Podpytam dziś położnej, co o tym sadzi i czy w moim szpitalu dają..?

Witajcie moje drogie!!

Ja juz po wizycie i coz brzusio pobolewa nadal... szyjka pracuje no i jest rozwarcie na 2 cm:-) hehehe...Serduszko malutkiej bije miarowo... Doktor powiedzial ze to kwestia dni, jestem ciekawa... ehhh... Mam skakac uprawiac seksik do woli < zeby jeszcze chceci byly na te igraszki:-)> i zobaczymy, dal mi czas do poniedzialku hihihi... fajnie by bylo

Tymczasem moze wezme sie za porzadne sprzatnie i jakos pojdzie :-)

Buziaki

Ja też po wizycie u gina. Rozwarcie na 2 cm, szyjka krótka. Po wyjściu u lekarza chyba mi czop odszedł, ale nie jestem pewna bo w sumie sama krew i trochę skrzepów. Powiedział,że tak może być.

kochana jak Ci odszedł czop zabarwiony krwią, to Ty się szykuj na poród... możesz i dzisiaj w nocy urodzić :-p

Kittek - to Ty już powinnaś teraz siedzieć na walizkach;-) Trzymam kciuki!!

A ja się zmartwiłam - mój szpital ZZO nie robi, bo nie mają tyle personelu. Przy ZZO potrzebna jest osobista położna i anestozjolog, a u nas jest aż jeden na cały szpital <szok> :-(

reklama
ja gdybym chciala zzo to musialabym zaplacic pare tysiecy, nie dziekuje... ehhh...

Kittek U mnie tez po wizycie pojawily sie uplawy w innym kolorze jakby podbarwione krwia... wydaje mi sie ze to czop odchodzi i plecki pobolewaja, o kroczu nie mowiac...

Do góry