zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Dokladnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kurde od 24 tc miałam zagrożoną ciążę przedwczesnym porodem, tyle nerwów, płaczu, niepokoju, wizyt w szpitalu a teraz 40 tc i nic,
Toska, ja poproszę coś więcej na temat tych kuleczek i liści malin!!
Dziękuję!! Ja przyspieszać nie chcę, ale chętnie o siebie dodatkowo zadbam, by mnie nie nacinali.Nie przyspieszają porodu -to na 100%
Po prostu dobrze zmiękczają szyjkę -powinno o tym być na szkole rodzenia
U nas położna powiedziała tak
"przeciwniczki nie biorą bo mylą przygotowanie do porodu z przyspieszeniem porodu. To tak nie działa -tylko ze te przeciwniczki jak stuknie 40 tc zaczynają te liście jeść garściami -co i tak nic nie da"
Ale jeśli chcesz zacząć -to dobry moment
3xdziennie napar z liści malin (w aptece nie ma w zielarskim musisz szukać)
3x2 tabletki wyciągu wiesiołka
i to pomaga szyjce
Nie przyspieszają porodu -to na 100%
Po prostu dobrze zmiękczają szyjkę -powinno o tym być na szkole rodzenia
U nas położna powiedziała tak
"przeciwniczki nie biorą bo mylą przygotowanie do porodu z przyspieszeniem porodu. To tak nie działa -tylko ze te przeciwniczki jak stuknie 40 tc zaczynają te liście jeść garściami -co i tak nic nie da"
Ale jeśli chcesz zacząć -to dobry moment
3xdziennie napar z liści malin (w aptece nie ma w zielarskim musisz szukać)
3x2 tabletki wyciągu wiesiołka
i to pomaga szyjce