reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
Ja bym się nie nastawiala na Twoim miejscu. No bynajmniej ja już sie nie nastawiam na nic. Moje łożysko już jest III stopnia, a synuś jest bardzo nisko i waży 3676g, do tegon w kroczu mnie boli jak cholera...i doooooooooooopa. Pewnie wszystkie mnie tu wyprzedzą.

tak właściwie to mnie Twoje słowa nawet pocieszają... jeszcze wczoraj chciałam rodzić od zaraz a teraz... a teraz jak pomyślałam jaki on wielki i w ogóle to ja przed 10/04 nie chcę - dziękuję posiedzę.

Kici to znaczy że Kubuś może ważyc nawet 4200>????:szok::-DKochana powiedz mi co Ty jadłas to moze i ja sprobuje coby troche zośkę podtuczyc:-D

kochana jak to co :-D
to co większość :-p dieta bogata w mikroelementy :-p zdrowa i zróżnicowana (czyt. wszystko co się nawinie, a już nie rusza, albo jeszcze nie ucieka)

kici 3600 to nie jest jakoś strasznie dużo jak na poród SN ja jak się urodziłam miałam 3600 a mój M 3800 i oboje przyszliśmy na świat SN to jest chyba taka normalna waga.

kici 3600 to nie jest jakoś strasznie dużo jak na poród SN ja jak się urodziłam miałam 3600 a mój M 3800 i oboje przyszliśmy na świat SN to jest chyba taka normalna waga.

kochana tak, samo 3600 jeszcze da radę ale to +600g to już mnie załamuje... a w dodatku on dalej rośnie... :szok:

Daga, mam nadzieję, że Margolcia prześcignie Kubusia :-p ja nie chcę złota w tej kategorii... chyba, że będzie CC :-p to mogę przemyśleć ;-) ale ja mojego kota 3,5kg ledwo noszę na rękach dłużej niż 10 min :cool2:

Gosieńka, super że wizyta udana. Pokombinuj jeszcze zabawę z latarkę - może jednak Helenkę zainteresuje światło i za nim podąży;-) Moim zdaniem warto próbować.

Zabawa z latarką zaliczona:tak: kocie grzbiety też:-D leżenie na wznak jest i co i Helenka ma nas w nosie:-)
Dzisiaj na usg się okazało że nasza królewna ma super długie nóżki:tak: co dodatkowo utrudnia jej przewrót.Ja tam ciągle mam nadzieję że może jednak zrobi nam niespodziankę i posłucha mamusi i tatusia.

kochana tak, samo 3600 jeszcze da radę ale to +600g to już mnie załamuje... a w dodatku on dalej rośnie... :szok:

Daga, mam nadzieję, że Margolcia prześcignie Kubusia :-p ja nie chcę złota w tej kategorii... chyba, że będzie CC :-p to mogę przemyśleć ;-) ale ja mojego kota 3,5kg ledwo noszę na rękach dłużej niż 10 min :cool2:

Margolcia ma juz wg usg 4100, a ani mysli wyjsc wiec mam szanse wygrac ;-)

no to teraz tylko wypadaloby zrobic rachunek sumienia z mojej diety.. a niby tylko 13 kg na plusie....

reklama
witam . niedawno wróciłam z wizyty u gin. rozwarcia brak , szyjka skrócona. ktg wykazało skurcze,ale wg gin zbyt krótkie by coś sie działo. to jest tak ze napina mi se brzuch przez cały dzień co 10 min ale tylko na kilka sekund co daje wg ktg skurcze 55,60-70% czasem je czuje ze są lekko bolesne a czasem nie . dostałam skierowanie do szpitala w razie co.
jakby cos sie działo to mam leciec na ip i na ktg. jutro znów na ktg w ciagu dnia. tak więc ciągle w napięciu jetem. innych objawów brak.

Do góry