reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

A zmieniając temat dostałam skierowanie na badania i tu jest wymieniony mocznik, kreatynina, kwas moczowy i białko og. czyli to badanie krwi chyba jest nie?? Bo jakoś się tak zamotałam i nie wiem czy krew czy mocz:confused:

To raczej badanie ogólne moczu i morfologia:tak:

Co do szpitala mam nadzieję, że wszystko pójdzie po twojej myśli... teraz tylko mniej stresu i do przodu

Gosiek, dziwne, ze nie masz takich dogłębnych badań:confused: na pewno wszystko jest w porządku:tak:

reklama
Dziś mam, jak mi się wydaje, ostatnią wizytę u gina. Przełożyłam ją z jutra na dziś. Za dużo mam przygotowan na święta.
Spodziewam się ostatecznie podania terminu mojego rozwiazania, bo to ostatnio lekarz mi sugerowal.
A poza tym czuję się jakbym wypadła z conajmniej I piętra przez okno prosto na d..ę. Od tej rwy kulszowej bolą mnie strasznie mięśnie w posladkach, nawet siedzenie ulgi nie przynosi

Witam kobietki my już po wizycie:tak:
Helenka idzie w zaparte i leży sobie w poprzek:szok: Ginka twierdzi że raczej się nie okręci bo ma już malutko miejsca:no: no i termin cesarki nadal 21 kwiecień chyba że coś się zacznie wcześniej dziać.
Mała ma już 3kg więc jest super:tak: bo balismy się że skoro ja nic nie przybieram na wadze to ona też.
Pessar jeszcze muszę mieć bo zawsze to jakaś ochrona a szyjka nadal nieciekawa.
Kolejna wizyta po świętach.

wróciłam w końcu do domu z USG...
Pan Doktor powiedział, że wg USG jestem w 39tyg i 1d ciąży :eek: nieźle... Kubuś waży ponad 3600!!!!!!!!!!!!! aparatura +/- 600g ale... ale mój brzuch wskazuje prędzej na + niż na - :szok: !!!!!!!

Dziewczyny... 3majcie kciuki, abym wytrzymała i urodziła po świętach... chce się załapać jeszcze na smakołyki... no ale jestem w szoku... a 09/04 mam zaplanowaną wizytę u mojej gin...

aaaaa i moje łożysku już przechodzi w III grupę :eek: tak więc to naprawdę finish...

ale miałam chwilę grozy w WC :szok:"czarna kupa" przeraziłam się niesamowicie a potem mi się przypomniało że to zasługa żelaza ufff:cool2: ale miałam stracha
niby głupia kupa a tak może przestraszyć
kici duży już twój Kubuś ale niech poczeka i da się mamie jeszcze najeść na święta ;-);-);-)

Gosieńka, super że wizyta udana. Pokombinuj jeszcze zabawę z latarkę - może jednak Helenkę zainteresuje światło i za nim podąży;-) Moim zdaniem warto próbować.

reklama
wróciłam w końcu do domu z USG...
Pan Doktor powiedział, że wg USG jestem w 39tyg i 1d ciąży :eek: nieźle... Kubuś waży ponad 3600!!!!!!!!!!!!! aparatura +/- 600g ale... ale mój brzuch wskazuje prędzej na + niż na - :szok: !!!!!!!

Dziewczyny... 3majcie kciuki, abym wytrzymała i urodziła po świętach... chce się załapać jeszcze na smakołyki... no ale jestem w szoku... a 09/04 mam zaplanowaną wizytę u mojej gin...

aaaaa i moje łożysku już przechodzi w III grupę :eek: tak więc to naprawdę finish...
Ja bym się nie nastawiala na Twoim miejscu. No bynajmniej ja już sie nie nastawiam na nic. Moje łożysko już jest III stopnia, a synuś jest bardzo nisko i waży 3676g, do tegon w kroczu mnie boli jak cholera...i doooooooooooopa. Pewnie wszystkie mnie tu wyprzedzą.

Do góry