Dlatego ja podziwiam te dziewczyny które na własne żadanie chcą cc. Ja tam wole z zaskoczenia... jakoś mniej stresu bo człowiek mysli tylko o tym żeby urodzić a nie o tym co bedą z nim robić... Trzymam za was mocno kciuki
a ja rozumiem doskonale i gdybym nie musiala miec cesarki to bym ja sobie zalatwila i za nia zaplacila, nie wyobrazam sobie wogole porodu naturalnego (oczywiscie mam na mysli z zzo - bo wczesniej nawet myslalam troche o tym) bo o calkiem naturalnym to nawet przez mysl by mi nie przeszlo...matka polka cierpiaca to ja nigdy nie bylam i zawsze w zyciu szukam latwiejszych rozwiazan, medycyna jest dzisiaj tak daleko ze bedzie coraz wiecej cc i juz niedlugo sie okaze ze to lepsze i bezpieczniejsze niz porod naturalny, wszyscy ludzie co maja pieniadze (gwiazdy itp) rodza przez cc, ciekawe dlaczego? a ci co sobie nie moga pozwolic mowia ze bardzo chca miec porod naturalny... bez zadnych znieczulen itp...zdanie im sie zmienia dopiero jak okaze sie ze musza miec cc...ja nie potepiam i nie pochwalam, kazdy ma swoje zdanie i mozliwosc wyboru i powinno sie uszanowac czyjas decyzje a nie aluzje pozostawiac...Choć też nie rozumiem jak można chcieć cesarkę "tak poprostu"