juz po wizycie u psychopaty...
a oto Zosiantek
Jak na psychopate zrobił ładna fotkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz po wizycie u psychopaty...
a oto Zosiantek
hehe no to jedno co mu wyszło...
dowiedziałam sie dzis o sobie roznych ciekawostek np , ze jak na 14 tydz ciazy jestem niedouczona i zadaje pytania jak przedszkolak.... zapytałam o wyniki cytologi i czy bede mogla posluchac tętna dziecka , do tego zartował sobie glupkowato, ze jestem "niegrzeczna" itp , usłyszałam od niego tekst "no pokaz tą cipkę! " masakra! gdyby nie to ze czekalam zeby zobaczyc na usg Zosianta to bym wyszła stamtąd . naszczescie to była moja ostatnia wizyta u niego.
Naszczęscie Zosiantek jest zdrowiutki i wg usg ma 15 tyg
hehe no to jedno co mu wyszło...
dowiedziałam sie dzis o sobie roznych ciekawostek np , ze jak na 14 tydz ciazy jestem niedouczona i zadaje pytania jak przedszkolak.... zapytałam o wyniki cytologi i czy bede mogla posluchac tętna dziecka , do tego zartował sobie glupkowato, ze jestem "niegrzeczna" itp , usłyszałam od niego tekst "no pokaz tą cipkę! " masakra! gdyby nie to ze czekalam zeby zobaczyc na usg Zosianta to bym wyszła stamtąd . naszczescie to była moja ostatnia wizyta u niego.
Naszczęscie Zosiantek jest zdrowiutki i wg usg ma 15 tyg
Ale jak to z Waszymi wizytami jest,bo ja juz nie rozumiem.Za kazdym razem Wam usg robia?Ja mam miec wizyte co 30-40 dni u gina,ale jak mowilam tylko 3 usg na cala ciaze.Jak to z Wami jest?
A ja czekam na 4.11 na moje drugie usg...oficjalne ;o)