reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

ja się martwie, ze lekarz mi nie opowie wszystkiego dokładnie tak jak Wam dziewczyny :-( bo on jest bardzo dziwny... a boje sie zadac jakiekolwiek pytanie, bo mi wtedy mowi, ze powinnam to wiedziec albo ze to nie czas na takie pytania :wściekła/y: strasznie go nie lubie, ale musze czekac jeszcze miesiac do zmiany lekarza...w ogole moim zdaniem cos jest z nim nie halo, bo zamiast mnie zbadac to on sobie pisze na komputerku tylko ze wszystko jest ok , macica odpowiedniej wielkosci itp, bez wczesniejszego badania :szok: i ciagle opowiada, ze go meczą te pacjentki i ze po pracy musi sie napoc wódki bo nie wytrzyma, do tego jest stary , gruby i okropny :-( boje sie ze zaniedba mojego okruszka i nie zrobi wszystkiego jak nalezy

CO ZA KOLEŚ .. POWIEDZ MU ZEBY MOŻE INNEJ PRACY SOBIE POSZUKAŁ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: SPRZATANIE GABINETÓW NP.. NO BRAK SŁÓW

reklama
Bylam dzisiaj na USG maluch zdrowy,jak spytalam doktorki o plec dziecka to powiedziala mi ze w pierwszym usg zwraca sie uwage na inne rzeczy nie na plec:eek:

No tak, zwłaszcza że w pierwszym mało co widać. Dziewuszki, ja wracam od gina. Wszystko ok ale niestety mam grzybicę. Na szczęście nie miałam objawów, bo słyszałam, że są fatalne:). A tak globulki i po krzyku:)

hej laski, to serdeczne gratulacje ze dzisiaj wasze fasolki widzialyscie i ze wszystko jest ok, a co do plci to nastepnym razem moze sie uda..buziaki

ja mam wizyte 10 listopada i mam nadzieje ze tez sie juz dowiem, choc nie wiem czy sie wczesniej u mojej gin nie zamelduje bo jakies problemy mam chyba....
iza 813 - na poczatku grudnia to duzo duzo wiecej zobaczysz! :tak:powodzenia i trzymam kciuki zeby bylo plec widac

:-):-):-) ja następne będę miała za 7 tygodni,czyli też tak jakoś początek grudnia chyba...:-) może jak będzie przypływ gotówki to za miesiąc pójdę sobie podejrzeć jeszcze malucha:-)

juz po wizycie u psychopaty...
a oto Zosiantek :biggrin2:
zosiantek.jpg

reklama
Do góry