Marlenka 2233
Fanka BB :)
Justa trzymam kciuki żeby z malutką było wszystko dobrze. Do poniedziałku czas szybko zleci i mała na pewno szybko nadrobi. Bądz dobrej myśli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejka,
kurde zle to wszystko u mnie wyglada, mala rzeczywiscie nie rosnie.. na badaniu w szpitalu wyszlo ze ma niecale 2000 kurcze... glowa i nogi w miare spoko jak na ten tydzien ale brzuszek chudy...acha i wyszlo ze za malo mam wod plodowych -nie wiem co to ma byc:-(
mam planowana cesarke na poniedzialek 22.03 rano, takze gin powiedziala zebym sobie wszystko przygotowala w domu, w piatek jeszcze jade na wizyte i badania...
z tego co wynika to malutka chyba w inkubatorze polezy, kurde mam nadzieje ze zdrowa bedzie...tak bardzo sie zmartwilam tym wszystkim, taka kruszynka...:-(
acha i ta lekarka dzisiaj tez powiedziala ze mocna mam ta wysypke i potwierdzila ze to puppp cholerstwo jedno i ze zniknie 2-3 dni po porodzie...
wesoła faktycznie kiedyś pisałaś o tym.
Jak nie jestem z tym sama to ok :-) Czytałam,że sa w aptece takie testy paskowe Simply.. coś tam, ktorymi można sprawdzic czy to wody.
a tych wyćwiczonych mięśni to Ci wronka zazdroszczę.Poród bez nacinania i... mąż pewnie też ma z tego same przyjemności
przy okazji chcę zapytać...Trochę krępujące, ale czy też tak macie, że nie trzymacie moczu? bo ja nie wiem co myśleć o tym, czy to wody się sączą czy ja poprostu popuszczam? Za którymś razem jak skorzystam z toalety, wciągnę gatki to chlup. nie nadążam z wymianą wkładek. mam tak od dobrego tygodnia
Ja ostatnio jestem z mężem w kuchni, stoje przy kuchence... apsik i czuję, że normalnie trochę popuściłam Nie wiem po czym S poznał, ale od razu zapytał: "co posikałaś się?"
Ze śmiechu o mało nie dokończyłam dzieła ;-)