reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

no i nie kazal mi sie juz umawiac w recepcji na wizyte tylko jak nie urodze do 29 marca to mam zadzwonic do niego i z tego co zrozumialam to mnie wezmie na oddzial i przyspieszy zebym juz byla w domu na swieta
ale wedlug niego to urodze do tego czasu :))))))))))))))))))))))))))))))))))

no i superancko!!!!!!!! Ale Ci fajnie!!!!!!!!

reklama
właśnie wróciłam od gina
i jestem happy :-):-):-)
jeśli chodzi o posiew to pobrał mi bez wziernika, powiedział że jutro da do laboratorium i w poniedziałek mam zadzwonić o wynik

a teraz reszta newsów z wizyty:
brzuszek mam obniżony tak że podczas badania lekarz wyczuł palcem przez pęcherz płodowy główkę :-)
szyjka się skróciła i mam rozwarcie 1,5 cm :) jupiiii
byłam pesymistycznie nastawiona bo z Hanią w 40 tygodniu miałam 2-0,5-0
a teraz w 37 tyg mam 2-1,5-1,5 :)
powiedział że są duuuuże szanse że urodzę szybciej
powiedzialam mu ze chce miec jajeczka do poswiecenia na wielkanoc :) rozbawilam go
no i nie kazal mi sie juz umawiac w recepcji na wizyte tylko jak nie urodze do 29 marca to mam zadzwonic do niego i z tego co zrozumialam to mnie wezmie na oddzial i przyspieszy zebym juz byla w domu na swieta
ale wedlug niego to urodze do tego czasu :))))))))))))))))))))))))))))))))))
No to rewelacja!! Same dobre wieści dzisiaj:-)
Kolorowych snów, Dziewczynki!!

Ba - Ty pewnie nocy nie prześpisz, ja na Twoim miejscu pewnie bym się na Niunię napatrzeć nie mogła i oczu nie zmrużyła.. A może bym padła z nadmiaru wrażeń..? Cholera wie;-)
Spokojnej nocy!!

Kwiatku super wiadomości! :-D ale Wam Dziewczyny tak bardzo pozytywnie zazdroszczę, że już blisko macie :-) Bardzo chciałabym też móc już wkrótce Malutkiego tulić, a tu jeszcze ponad m-c.. eh

Mm&m szok z tymi petami na porodówce! Choć wiesz co, czasem w ubikacjach podkurza sobie personel. W szpitalu gdzie chodzę do poradni K, czekałam kiedyś na usg przy oddziale i musiałam tam lecieć do toalety. Wprawdzie popiołu nie było ale papierosami śmierdziało strasznie. Szybko to wsiąka we włosy w ubranie.. później taka śmierdząca poszłam na usg i lekarka krzywo się na mnie patrzyła. A ja przecież nie będę się jej tłumaczyć, że to w ich ubikacji tak petami śmierdzi..

Kfiatuszku, to super :-) teraz czekam na Tymusia, hehe kolejny porod bede przezywala jak na szpilakch :-). ciesze sie jak nie wiem co, ze bedzie tak, jak chcesz i ze lekarz pomoze :-)

teraz musisz nam codziennie meldowac co i jak.

buziaki

Kwiatuszku ale super wiadomości:tak::-). Teraz pozostaje tylko czekać na rozwój sytuacji. Ja tydzień temu też usłyszałam podobne wieści i okazało się że to była moja ostatnia wizyta. Doktórka powiedziała że urodzę jej zdaniem napewno przed końcem marca:-). Już się doczekać nie mogę:tak:.

Dzieki dziewczynki za mile słowa
jednak te moje kłucia w szyjce coś znaczyły
w piatek za tydzień mam wizytę u fryzjera to chcialabym jeszcze dotrzymac i się farbnąć na jakis lekko rudy, no może kasztan... a potem od poniedziałku najwyżej męża w przyspieszenie rozwarcia zaangażuję :)

Wrocilam od ginka.
Maly wazy 2900, we wtorek do szpitala na zdjecie szwu i mam wziac torby dla maluszka...
grrrr boje sie!!!!
Tylko mam bialko w moczu 25mg/dl...
ginek powiedzial, ze nie jest zle...
reszta wynikow morfologia, mocz posiew z moczy super..
wiec chyba jest okej!!!
gratuluje Ilonka
to jak to bedzie? oni Cie juz nie wysla po zdjeciu do domku tylko na oddziale zostaniesz?

kwiatuszek....no wodzisz...super:tak:. Chciałas dobrych wieści i masz. Teraz nie pozostaje Namm nic innego jak cierpliwie czekac:-)

reklama
Dzieki dziewczynki za mile słowa
jednak te moje kłucia w szyjce coś znaczyły
w piatek za tydzień mam wizytę u fryzjera to chcialabym jeszcze dotrzymac i się farbnąć na jakis lekko rudy, no może kasztan... a potem od poniedziałku najwyżej męża w przyspieszenie rozwarcia zaangażuję :)

Ja się szamponem na kasztan robię. Tylko nie wiem czy dzisiaj czy w przyszłym tygoniu :-D
gratuluje Ilonka
to jak to bedzie? oni Cie juz nie wysla po zdjeciu do domku tylko na oddziale zostaniesz?

A tak w ogóle to gratuluje wszystkim udanych wizyt.
kwaituszku dobrze modlitwy wznosiłaś... komus tam na górze pomysł jajeczek się spodobał :-p

Do góry