kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
to już chyba wiemy kto będzie pierwszy, chociaż to jeszcze w sumie różnie może byc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to w porzadku waga, Tymuś w 33 tyg mial 2400 i lekarz przewiduje to porodu wage max 3600
poczatek 34tc i 2347g??? Napisali Ci na wydruku z usg jaki jest dopuszczalny blad pomiaru???? Gigant ten Twoj synus... moja mala na usg w tym samym tygodniu i dniu ciazy miala troche ponad 2kg (z bledem okolo +- 350g).
poczatek 34tc i 2347g??? Napisali Ci na wydruku z usg jaki jest dopuszczalny blad pomiaru???? Gigant ten Twoj synus... moja mala na usg w tym samym tygodniu i dniu ciazy miala troche ponad 2kg (z bledem okolo +- 350g).
Czym Wy sie dziewczynki odzywiacie, ze wasze dzieci maja taka mase?
Kochana, no dostalam 2 zastrzyki sterydowe w szpitalu, to rosnie mi maly Pudzianek w zenskim wydaniu hahahahahha
no jak to czym? zbilansowana dieta dla ciężarnych bogata w minerały i składniki odzywcze, głównie warzywa i owoce