reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
dopiero teraz pisze, bo bylam w szpitalu.

jesli |Ba bedzie sie nadal zle czula maja ja ciac na dniach, w sensie cc. najlepiej zeby wytrzymala jeszcze tydzien, ale decyzje podejma lekarze. do konca ma juz zostac w szpitalu i napisala, ze juz niebedzie uciekala. 3mamy kciuki i jak cos bede wiedziala napisze

Dagsila, dzieki za informacje od Ba! Ale napisz czemu z kolei Ty bylas w szpitalu?..........

Ostatnia edycja:
dopiero teraz pisze, bo bylam w szpitalu.

jesli |Ba bedzie sie nadal zle czula maja ja ciac na dniach, w sensie cc. najlepiej zeby wytrzymala jeszcze tydzien, ale decyzje podejma lekarze. do konca ma juz zostac w szpitalu i napisala, ze juz niebedzie uciekala. 3mamy kciuki i jak cos bede wiedziala napisze
Bidulka... ale moze to juz i lepiej, niech zrobia te CC... trzymamy kciuki i cieplo myslimy, i o mamusi i o Vanesce!!!

Witam i ja;-)
Widzę, że u Ba znów nieciekawie:-( Mam nadzieję, że w szpitalu opanują sytuację i że Vanessa wytrzyma jeszcze troszkę w brzuszku.

A ja idę dziś robić dym w sklepie, który mam tuż obok biura. Zachciało mi się wczoraj czegoś słodkiego do herbatki, kupiłam tam eklerki i rogaliki pytając wcześniej sprzedawcę, czy świeże. Niby miały być dzisiejsze. Całą noc było mi na przemian zimno i gorąco, poliki miałam rozpalone, brzuch nie bolał, ale odbijało mi się tym serem z rogalików i zgagi dostałam. O 3:45 napiłam się mleka, bo czytałam tu kiedyś, że dobre na zgagę. Później zwymiotowałam i dopiero mi się lepiej zrobiło. Biedna ta babka dzisiaj będzie, która mi te badziewie wczoraj sprzedała!! Tym bardziej, że co wtorek i czwartek wpadam do tego sklepu na zakupy i ona wie, że jestem w ciąży.

cześć ciężarówki :-)
wczoraj byłam na usg. Kubuś waży już 2347 :-) normalnie wielki już jest... ja jak się rodziłam ważyłam 2800, mój B też. termin wg USG mam na 12/04 czyli nadal Kubuś rozwija się szybciej niż wg OM. Pani powiedziała, że bez wątpienia to chłopak, nie ma szans na to, że to dziewczynka, bo "jądra ma jak się masz" ;-) tak więc tatuś chodzi dumny jak paw :-D

reklama
Do góry