reklama
Katik
...jestem mamą...
oj nie krzyczcie juz tak nic robic nie bede...
.......tylko popiore i poprasuje malej ciuchy hahaa;-);-);-);-)
w sumie tylko to mi zostalo, ale to na ze 2 prania i prasowania L zatrudnie. moze do kwietnia wystarczy. a pierwszego moja mamcia przylatuje to zajmie sie reszta...
L jak dowiedzial sie ze jutro do domu ide to odgruzowuje dom- sam facet na gospodarce to masakra w domu. sprzata i gotuje. na jutro czeka juz na mnie rosolek,i pieczen wieprzowa...a ja wracam, klade sie i nie robie nic....
ide wziasc ciepla kapiel by troche brzuchol rozluznic, i do spania. poza malymi skurczami tfu tfu nic nam nie dolega.
dobranoc!!!!!!!
.......tylko popiore i poprasuje malej ciuchy hahaa;-);-);-);-)
w sumie tylko to mi zostalo, ale to na ze 2 prania i prasowania L zatrudnie. moze do kwietnia wystarczy. a pierwszego moja mamcia przylatuje to zajmie sie reszta...
L jak dowiedzial sie ze jutro do domu ide to odgruzowuje dom- sam facet na gospodarce to masakra w domu. sprzata i gotuje. na jutro czeka juz na mnie rosolek,i pieczen wieprzowa...a ja wracam, klade sie i nie robie nic....
ide wziasc ciepla kapiel by troche brzuchol rozluznic, i do spania. poza malymi skurczami tfu tfu nic nam nie dolega.
dobranoc!!!!!!!
bylam dzis w szpitalu na kolejnym badaniu i mala rosnie jak na drozdzach, z wymiarow wychodzi ze wazy juz 2570 gramm ale gin powiedziala ze to tylko wymiary i ze mala jest troche mniejsza...ale co tam i tak duza! najwazniejsze ze juz ponad 2 kilo ma tak czy tak. i poza tym wszystko ok i w normie, takze nie musze juz wiecej do szpitala jezdzic tylko spowrotem do mojej gin. super.:-)
a moje uczulenie nadal daje czadu, kurde moze ktoras z was slyszala cos takiego?? jakos zaden lekarz mi pomoc nie moze, albo ja nie wiem...jakies masci mi przepisuja co wogole nie dzialaja, a wysypke mam na cale biodra i na nogi na dol idzie, swedzi tak wsciekle...juz nie mam sil
a moje uczulenie nadal daje czadu, kurde moze ktoras z was slyszala cos takiego?? jakos zaden lekarz mi pomoc nie moze, albo ja nie wiem...jakies masci mi przepisuja co wogole nie dzialaja, a wysypke mam na cale biodra i na nogi na dol idzie, swedzi tak wsciekle...juz nie mam sil
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Popieram Twoje zdanie AniamKatik - wolno Ci prasowAĆ ALE W 38 TYG wczesniej nawet nie ruszaj żelazka ew. mąż niech to zrobi . Ty lezysz i ładnie pachniesz
Katik słuchaj nas
książkę sobie jakąś w łapki weż i boskii relax :-)
nie potrafię Ci pomóc Kochanabylam dzis w szpitalu na kolejnym badaniu i mala rosnie jak na drozdzach, z wymiarow wychodzi ze wazy juz 2570 gramm ale gin powiedziala ze to tylko wymiary i ze mala jest troche mniejsza...ale co tam i tak duza! najwazniejsze ze juz ponad 2 kilo ma tak czy tak. i poza tym wszystko ok i w normie, takze nie musze juz wiecej do szpitala jezdzic tylko spowrotem do mojej gin. super.:-)
nigdy nie miałam żadnych alrgii i wysypek, no dobra raz miałam całe nogi swędzące po użyciu depilatora widocznie nie migę go używać
ale pokarmowe alergie to
zaraz zaraz
siostra ma na gluten
a Ty nie jestes na gluten uczulona?
mojej siostrze wywołały to lamblie, ona są w końcówkach bananów często, dlatego nei należy ich jeść
siostra byla leczona różnymi masciami i nic i dopiero jedna alergolog sie na niej poznala
zlecila badania i wyszlo ze lamblie
aniez
Fanka BB :)
Moja znajoma miała podobne objawy w drugiej ciąży- wcześniej nic takiego się nie pojawiło i zniknęło po porodzie. Niestety nic jej nie pomagało :-( I nie jest alergikiem- po prostu tak zareagował jej organizm :-( Z jej opowieści domyślam się, że masz naprawdę kiepskie samopoczucie. 3maj się! To, co ważne, to że Niunia zdrowa i rośnie :-)
A tak jak już wczoraj pisałam lekarz stwierdził że mogę urodzić wcześniej, ok. 37-38 tc bo mała jest nisko główką. Myślałam, że już jestem gotowa na poród ale jak mi to wczoraj powiedział to się wystraszyłam i przez pół nocy nie spałam Dzisiaj od samego rana wykorzystuję męża do pomocy z praniem ostatnich rzeczy i pakowaniem torby do szpiala.
To wg Twojego suwaczka za 2-3 tygodnie Ostro
no i od paru dni mam wrazenie, ze mi sie lzej oddycha... w sensie ze brzuchol poszedl na dól, a do tej pory mialam go naprawde wysoko....
Hm tez tak mam... oddycha sie lzej, brzuch wydaje sie byc nizej... nie podoba mi sie to ja chce jeszcze ze 3 tygodnie wytrzymac ;-)
i co najwazniejsze: ma 2600 gram!!!!!!!!!!
Super
ella, mi też cesarkę zrobią wcześniej.termin miałam na 25.04,ale idka pojawi się na świecie pewnie 7-9 dni wcześniej...mam nadzieję,że do 19.04 się zdecydują ciąć,bo właśnie wtedy kończy się znak barana
a baranki to dzielni i cudowni ludzie.ci dookoła mnie przynajmniej:-)
A mi ludzie mowia zebym zaciskala nogi byle tylko nie urodzil sie baran, bo to ludzie, z ktorymi nie idzie sie dogadac Jednak wole Twoja wersje
Katik i Justa super że Dzidzie już takie duze :-)
waniliowa, aniam i olapolap ja jestem baranem i faktycznie mam bardzo trudny charakter i ciezko sie ze mna zyje ale glupio samej sobie slodzic ale u baranow tez jest mnostwo dobrych cech(napewno znaja swoja wartosc, nie daja sobie w kasze dmuchac, wydaje mi sie ze na dzisiejsze czasy bardzo fajny znak;-)). Moj brat za to jest bykiem wiec mam przeglad kwietniowych znakow zodiaku i sama juz nie wiem co lepsze;-);-);-)
waniliowa, aniam i olapolap ja jestem baranem i faktycznie mam bardzo trudny charakter i ciezko sie ze mna zyje ale glupio samej sobie slodzic ale u baranow tez jest mnostwo dobrych cech(napewno znaja swoja wartosc, nie daja sobie w kasze dmuchac, wydaje mi sie ze na dzisiejsze czasy bardzo fajny znak;-)). Moj brat za to jest bykiem wiec mam przeglad kwietniowych znakow zodiaku i sama juz nie wiem co lepsze;-);-);-)
reklama