reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
Wszystkim dziewczynom po wizytacji u gin gratuluję udanych wizyt. Supwr że z maluchami wszystko w porządku.

Katik a ty trzymaj się dziewczyno, jesteś dzielna i wszystkie Cię tu podziwiamy.

Dagsila, moja gin. powiedziała, że ta waga to jest przybliżona i sporo zależy od oprogramowania. Ona dziś testowała nowy sprzęt i powiedziała, że nie powinno się porównywać z innych sprzętów, więc nawet porównania do poprzedniej wizyty gdzie badała nas jeszcze na starym sprzęcie nie może zrobić.
Ja na USG 4d mam napisana wagę 1916, a dziś niby 1600:sorry: Mój M. od razu zaczął o tą kwestię wagi walczyć, bo myślał, że mała nam zmalała;-) To nas gin. uspokoiła:-)

my znow mialysmy ktg- skucze nadal, choc dzis to juz lajcik- raptem 40-50%....
mam nadzieje ze powtorki z wczoraj wieczora nie bedzie....

a teraz cos przyjemniejszego:
jstesmy po usg, corcia ma sie dobrze, jest sliczna, puszczala do mamuni na zmiane oczka...
wymiary ma bardzo dobre, lakomczuszek ma brzuchol wiekszy niz glowke...
i co najwazniejsze: ma 2600 gram!!!!!!!!!!

...aa taka kochana polozna mowila mi ze najwazniejsze by miala powyzej 1700 gram bo szybciej dojdzie do siebie gdyby co... a tu taka pannica!

kamien z serca mi spadl, nawet gdybym miala rodzic i dzis to jest ok....

a ktora mi powie co to za wymiary i czy sa ok
hc 321.3 - to glowka
ac 333.8 - brzusio
fl 65.1 ?
amniotic fluid index 21.5 cm deepest pool 6.2 cm ????

Katik no to jest optymizm!! Super że Pola już taka duza :-) i cieszę sie że jesteś spokojniejsza .

Ba będzie dobrze zobaczysz!

reklama
my znow mialysmy ktg- skucze nadal, choc dzis to juz lajcik- raptem 40-50%....
mam nadzieje ze powtorki z wczoraj wieczora nie bedzie....

a teraz cos przyjemniejszego:
jstesmy po usg, corcia ma sie dobrze, jest sliczna, puszczala do mamuni na zmiane oczka...
wymiary ma bardzo dobre, lakomczuszek ma brzuchol wiekszy niz glowke...
i co najwazniejsze: ma 2600 gram!!!!!!!!!!

...aa taka kochana polozna mowila mi ze najwazniejsze by miala powyzej 1700 gram bo szybciej dojdzie do siebie gdyby co... a tu taka pannica!

kamien z serca mi spadl, nawet gdybym miala rodzic i dzis to jest ok....

super!!!! a puszczą Cię do domu? czy każą leżeć?

Do góry