reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Co do wagi to właśnie przekroczyłam 70:baffled:. Jakby tego było mało to teściowa walnęła mi komplement, że się ostatnio okrąglutka zrobiłam. A jaka się niby miałam zrobić?! Kwadratowa?

reklama
witam babeczki , właśnie wróciłam z wizyty u gin . miałam też usg:-) piękny widok :-)mały ułożony jest główkowo (ale z tego co wiem to jeszcze wiele razy to może się zmienić do czasu porodu) , wszystkie wymiary ma tak jak trzeba, narzady uwidocznione i też ok, waży 1.900 kg wiec waga też ok. serduszko bije 136/min. łożysko 1* ,
u mnie ciśń. 110/50, waga :szok: od ostatniej wizyty 3tyg temu różni sie o 3 kg czyli waże 65 z butami:-) (wychodzi na to ze mam już 9,5 kg na + ) , a teraz w ostatnim mies. to dopiero nadrobie swoje....:tak::szok:

reklama
Mnie waga tez denerwuje, ale w druga strone. Tak jak juz chyba Wam pisalam, przestalam prawie 4 tyg temu tyc. Niby fajnie, ale nie tak do konca, bo jem i pije tak jak do tej pory, wiec nie wiem co jest grane:-( a w calej ciazy przytylam 7kg.

Do góry