reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Justa no nareszcie cieszymy sie ogromnie, że wszystko jest dobrze!!!!
a teraz opiernicz:
trzeba było smska jakiegoś wysłać dla naszego spokoju

reklama
justa uffff super ze jestes i ze malenka w brzuszku siedzi, mam nadzieje ze zrobila sobie po prostu mala przerwe w rosnieciu i teraz ruszy do przodu, trzymajcie sie!!

ba powodzenia!! co siedzenie w domku to siedzenie w domku, na pewno bedziesz sie czula bardziej komfortowo, a zawsze mozesz po prostu wpasc na badanie do szpitala jak bedziesz miala jakies watpliwosci i wtedy zostac, a przynajmniej troche wypoczniesz po swojemu:-)

Justa!!!! No dostaniesz teraz klapsa na goły tyłek za to milczenie!!! :wściekła/y::-D my tu od zmysłów odchodzimy czemu się nie odzywasz! :szok::-D Cudownie, że wyszlas do domu i raczej wszystko jest ok, no i najważniejsze w dwupaku dalej jak wszystkie- strasznie się cieszę!:-):-):-) Moc ciepłych myśli i uśmiechów!:-D:-D:-D:-D uważajcie na siebie:-)

Ba- Ty też uciekasz ze szpitala:cool2: oby bylo dobrze:-)

No i czekamy na naszą Katik :-D

Justa - jak dobrze, że się odezwałaś i że jest ok - pół nocy nie spałam przez Ciebie!!!:tak: trzymaj się, dbaj o siebie i już nas nie opuszczaj na tak długo.. buziaki!!:-):-)

Dziś od rana same dobre wieści - na BB powrót Justy:happy:
a ja dostałam długo wyczekiwanego maila z firmy:-) W następny wtorek będę miałą kontrolę kierowniczki regionu w celu zaakceptowania mojego biura na placówkę regionalną - kto by pomyślał, że na słowo "kontrola" będę się cieszyć - a jednak;-):tak:

Jeszcze tylko Katik z Polą niech do nas wrócą i będzie już pełnia spokoju i szczęścia:-)

Justa, fajnie, że się odzywasz. Maleńka ma swoje tempo i tyle!
Ba, nie ma jak w domu, przynajmniej nikt obcy nie denerwuje, najwyżej swoi. A jakby coś się działo to wrócisz.

Cześc cioteczki, wchodziłam tu z duszą na ramieniu-i miło się rozczarowalam!
Justa-ja Ci normalnie Twoje obcasy w tych szpilach powykręcam za to milczenie!Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło!Uff. Teraz się trzymaj i dbaj o siebie i małą

Ba-mówisz ze dezerterujesz ze szpitala? Ja wiem nie ma jak w domu!Dbajcie o siebie rownież-jeszcze troszeczkę

Katik-mam nadzieję że skurcze ustały i już niedługo do nas wrócisz!

U nas bez zmian- do kolekcji doszedł mi kaszel i zaziębiony Pan Tata!Raaatunku:angry:

Katik ale się cieszę! Aż ciepło się robi na sercu jak słyszy się takie dobre wiadomości :-D
Ba, bądź dzielna, będzie dobrze. Nosek do góry!

My dziś zapełnialiśmy kartę ciąży. Internista już wpisany, okulista też, jeszcze tylko dentysta i kardiolog.
W ten piątek usg, muszę się popytać dokładnie o wagę. Malutki się jeszcze nie obrócił i kopie mamę w dół, mam nadzieję, że się jeszcze odwróci..

nie martw się na pewno się odwróci mój mały na wciąż jeszcze w 33 tyg. zmienia ułożenie co drugi dzień to jest praktycznie inaczej ułożony.

reklama
Do góry