reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Justa też mam w brzuchu małego wierciołka

-tylko nie wiem dlaczego wierci się w każdą stronę tylko nie w tą co powinna:confused2::-( przedwczoraj miała nogi pod moim lewym żebrem, wczoraj w prawej pachwinie -dziś jej głowe czuję pod lewym zebrem a nogi po prawej stronie co oznacza ze jest tyłkiem tak gdzie powinna być głową...nie wiem jak mam jej wytłumaczyć ze jest coraz większa i ma coraz ciaśniej a mamusi anie chce być cięta bo Ona się nie obróci:no::szok: no nic czekam na kolejne usg -chociaż co to da -przed ostatnim się ułożyła dobrze:-(

Dziwne pytanie moze ale -czy tylko ja się tak poce:eek::eek: przychodzi moment ze jestem spocona od głowy po stopy i nie wiem czy to przez to że piję jak smok? czy dlatego ze hormony??:confused2::sorry: słyszałam ze po porodzie potliwość jest zwiększona ale w ciąży??

ja tez sie pocei barzo mi goraco a ini tego wokol mnie nei odczuwja
moze to dlatego ze mamy teraz rozszerzone naczynia krwionosne

reklama
Ciekawe co tam u Forget... pewnie odezwie się dopiero w weekend jak mąż jej lapka dostarczy... jest ktoś z nią w kontakcie sms-owym??

Co do pocenia, to nie jest tak zle, choc faktycznie nieco sie nasililo, ale musze przyznac, ze jest mi bardzo cieplo. Laski w biurze siedza w swetrach, a ja w cienkiej bluzeczce i mi goraco, a one orzejnik odkrecaja:-p

Moja Dzidzia tez nie daje o sobie zapomniec. Co prawda nie kopie mocno ale tez czuje tak jak pisala aga2010. Zmienia co chwile pozycje wiec 13x13 nie jestes sama i zobaczymy czy Mała zachce się przekrecic bo tez wole nie miec cc. Tatus jej tlumaczy mam nadzieje ze ma na nia wystarczajacy wplyw i to podziala.

A z poceniem sie to tez zauwazylam ze jest troche mocniejsze, ale za to co chwile mam uderzenia goraca-wtedy oblewam sie cala potem i strasznie mi goraco- widocznie hormony, mam tak od poczatku ciazy a teraz coraz czesciej. Moja gin mowi ze to jak najbardziej normalne.

Ba to odpoczywaj i zero stresu!!! Jestesmy z Toba! :)

justa....na goły tyłek Ci sie należy:tak:, no ale dobrze ,że z Wami wszystko ok...cieszę się strasznie:tak:

katik...czekamy na Ciebie, odezwij sie jak będziesz juz w domku:tak:

forget...a co tam u Ciebie?, mam nadzieje,że juz lepiej z tą cholestazą.

ba
a Ty nie uciekaj z tego szpitala, dasz radę, może za parę dni sami Cię wypiszą;-)

Mam nadzieję,że juz nie będzie żadnych sensacji i że wszystkie wytrwamy do kwietnia w dwu pakach, ale jeśli (tfu,tfu), którejś przydaży sie jakiś nie przewidziany pobyt w szpitalu i będzie milczec tak jak justa, to uduszę.....ZROZUMIANO?????

Wronka, a jak Twoje KTG? rozumiem, ze brak info na ten temat znaczy ze nie ma o czym pisac, czyli wszystko w jak najlepszym porzadku:tak::-)

Wronka, a jak Twoje KTG? rozumiem, ze brak info na ten temat znaczy ze nie ma o czym pisac, czyli wszystko w jak najlepszym porzadku:tak::-)

Ach widzisz...rozpędzilam się i napisalam na głównym. Zapis wyszedl ok:tak:. Dostalam opier..l za to,że po upadku nie [pojechalam do lekarza i generalnie Pani doktor byla z tych co to lepiej od nich z daleka:wściekła/y:

Super, że wszystkie Kwietniówki mają się dobrze (przynajmniej są w domku;-)), bo juz bałam się tu wchodzić :zawstydzona/y:

reklama
Do góry