reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
Katik super a teraz trzymam kciuki za to żebyś mogła iśc do domu...
Ba, Fortet łebki do góry fluidy dla was w drodze.

Justa dostanie w łeb... :-p chyba że ma jakieś konkretne usprawiedliwienie na swoje milczenie.

ufff ulżylo mi z tą katik, mam nadzieje ze niedlugo odezwie sie z domku

aniez
suuuper ze Bartuś tak pieknie rośnie!! oby tak dalej!!

dziewczyny jestem!!
wlasnie wyszlam ze szpitala, moja corcia nadal w brzuchu:tak:...i tak: mala jest mala, nie przybrala zbytnio na wadze ale jej rozmiary wskazuja ze urosla leciutko, jest dobrze rozwinieta - glowa pasuje do brzucha, nogi i rece pasuja do ciala, serce, pluca, zoladek itp wszystko w porzadku, wszystkie przeplywy pobadane doplerem i tez jest ok, moja corcia po prostu ( na dzien dzisiejszy) jest drobna wagowo, teraz co 3 dni musze jezdzic do szpitala na badania i musimy patrzyc czy mala bedzie przybierze na wadze, bo na razie nie mozna stwierdzic dlaczego nie przybiera, narazie wynika z tego ze jest po prostu niska wagowo -tak to tu nazywaja, takze jestem dobrej mysli...mala w brzuchu szaleje jak ten maly wariat
dziewczyny dzieki bardzo za slowa pocieszenia, za martwienie sie o mnie, jestescie naprawde super!! dzieki wielkie!!
tylko troche poczytalam, ale postaram sie potem wszystko nadrobic, bo ciekawa jestem co u was, mam nadzieje ze nic starsznego sie nie wydarzylo, zauwazylam tylko ze cos u katik nie tak...potem poczytam

Ale super wieści z samego rana:-):-):-)
Justa kamień z serca że wszystko ok. Bardzo proszę już tak długo nie milczeć
Katik czekamy na ciebie

justa24 UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
a za nieodpowiadanie na sms-y Katik i moje masz nagane :-p ale tylko leciutka bo z ulgi że jesteście całe i zdrowe to aż mi mokro pod oczami

reklama
Justa cieszę się,że się udało. Odpoczywaj teraz w domku, objadaj się wszystkim co kaloryczne i podziel się tym ze swoją niunią:-) Niech więc Twój mężuś otworzy kulinarny BB i pichci wam dzień i noc. Żartuję oczywiście.;-) Najważniejsze,że Twoja córcia dobrze się rozwija. Uważajcie na siebie, wszytsko będzie dobrze:-)

Do góry