reklama
Katik jeśli do 24 godzin nie dostanie skurczy to idzie do domku !!!!!!
Jeśli by się coś zaczeło to już nie będą jej faszerować kroplówkami bo mała już jest gotowa jak coś na przyjście na świat .
Więc trzymamy kciuki i czekamy na Katik żeby napisała do nas w domku
i to są bardzo dobre wieśći :-):-):-):-):-)
iza813
mama Szymka i Samuela
Uffff kamien spadl mi z serca
Jeśli by się coś zaczeło to już nie będą jej faszerować kroplówkami bo mała już jest gotowa jak coś na przyjście na świat .
Jak dobrze,że się udało opanować sytuację. Katik może odetchnąć z ulgą :-)
Katik ale się cieszę! Aż ciepło się robi na sercu jak słyszy się takie dobre wiadomości
Ba, bądź dzielna, będzie dobrze. Nosek do góry!
My dziś zapełnialiśmy kartę ciąży. Internista już wpisany, okulista też, jeszcze tylko dentysta i kardiolog.
W ten piątek usg, muszę się popytać dokładnie o wagę. Malutki się jeszcze nie obrócił i kopie mamę w dół, mam nadzieję, że się jeszcze odwróci..
Ba, bądź dzielna, będzie dobrze. Nosek do góry!
My dziś zapełnialiśmy kartę ciąży. Internista już wpisany, okulista też, jeszcze tylko dentysta i kardiolog.
W ten piątek usg, muszę się popytać dokładnie o wagę. Malutki się jeszcze nie obrócił i kopie mamę w dół, mam nadzieję, że się jeszcze odwróci..
Ella1
Fanka BB :)
Jupiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! super wieści!!! Oby tak było!!! :-)
Ba- przykro mi, że wy jednak musicie zostać, ale cóż..lepiej szpital i opieka niż nerwy w domu już niedługo...
Jeszcze tylko Justa...niechże się ta kobieta odezwie wreszcie, że jest ok...
Maja glukoza wyszła na granicy normy- jutro zadzwonie do gina to mi powie czy to olać czy mam przejść na dietę (choć i tak odłączę się od słodyczy dla pewności;-))
Dobrej nocki :-)
Elvie, a chodzi o brak miejsca w tych rubryczkach dla gina? czy konsultacji specjalistycznych?W mojej karcie ciąży nie ma miejsca na wpisy innych lekarzy.
To obowiązkowe jest?
Mnie rubryki dla gin się kończą i położna powiedziała, że dadzą nową kartę ciąży, gdzie będzie kontynuacja
Odnośnie innych specjalistów to chyba zależy od zdrowia pacjentki, jeśli ktoś ma jakąś większą wadę wzroku, czy tak jak w moim przypadku - coś z serduchem, to trzeba mieć wpis, że można rodzić naturalnie czy raczej cesarka. W przypadku całkiem zdrowej osoby nie wiem jak to jest.
Mnie się też miejsce skończyło i od kardiologa wezmę zaświadczenie na osobnej kartce i przypnę do karty ciąży.
mm&sm
Fanka BB :)
aniez no to super :-) Takich wiadomości jak najwięcej
Katik uff kamień z serca
Ba już niedługo Głowa do góry
Spokojnej nocy dla wszystkich
Katik uff kamień z serca
Ba już niedługo Głowa do góry
Spokojnej nocy dla wszystkich
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
super, tak się cieszę :-) to czekamy teraz na posta KatikKatik jeśli do 24 godzin nie dostanie skurczy to idzie do domku !!!!!!