reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

Weszłam na forum żeby zobaczyć czy Justa się odezwała a tu....
Katik, Justa, Ba i Forget trzymamy za Was kciuki!!! Będzie dobrze!!!

reklama
Przed chwileczką dostałam SMS-a od Katik z podziękowaniem za pozytywne myśli i informacją o treści:
"Dziękujemy! Stale pod ktg bo skurcze to słabną, to wzrastają. Tyle, że szyjka zamknięta, więc akcji porodowej brak. Gdyby się otworzyła - od razu tną. Buziaki!"

Mam nadzieję, że się szyjka nie otworzy i mała Pola wytrzyma w brzusiu do 5 kwietnia:tak:

Przed chwileczką dostałam SMS-a od Katik z podziękowaniem za pozytywne myśli i informacją o treści:
"Dziękujemy! Stale pod ktg bo skurcze to słabną, to wzrastają. Tyle, że szyjka zamknięta, więc akcji porodowej brak. Gdyby się otworzyła - od razu tną. Buziaki!"

Mam nadzieję, że się szyjka nie otworzy i mała Pola wytrzyma w brzusiu do 5 kwietnia:tak:

Dobrze, że jest nadzieja oby skurcze Katik osłabły :) Przesyłam moc pozytywnych myśli zarówno dla niej jak i dla wszystkich kwietniówek. Mam nadzieję,że z Justą i jej małą wszystko dobrze.

Ja wchodze na forum a tu takie wiesci:szok: Katik jestesmy z toba,oby malutka jeszcze posiedziala troszke w brzuszku.Trzymam kciuki:tak:

Ojej co tu się dzieje :szok::-(

Katik trzymam kciuki za Was
Dobrze, że chociaż się odzywasz
Mam nadzieję, że u Justy wszystko dobrze :-(

Duuużo zdrówka dla wszystkich!

Wieści od Katik :
przewiozą ją do innego szpitala z lepszym jak coś sprzetem dla małej 100km dalej , szyjke ma zamkniętą ale to już 12 godzina skórczy . prosiła o modlitwe nie za nią ale za małą , żeby jak coś urodziła się zdrowiutka

Wieści od Katik :
przewiozą ją do innego szpitala z lepszym jak coś sprzetem dla małej 100km dalej , szyjke ma zamkniętą ale to już 12 godzina skórczy . prosiła o modlitwe nie za nią ale za małą , żeby jak coś urodziła się zdrowiutka

Biedna, pewnie bardzo się boi. Mam nadzieję,że będzie z nią ktoś bliski cały czas. Dobrze,że będzie pod dobrą opieką lepszego szpitala. Oczywiście pomodlę się za nią i nas wszystkie.
Dobranoc, oby jutrzejszy dzień przyniósł same dobre wiadomości:-)

reklama
Do góry