reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

Kurcze, daleko będą Katik wieźli. Mam nadzieję, że mąż z Nią będzie.
Jeśli to ma być dla Poli lepsze to niech wiozą, gdzie muszą.
Najważniejsze, by obie Dziewczyny zdrowe były:tak:
Oczywiście dołączam do modlitwy i myślę, myślę, myślę..

reklama
Jestem pewna, ze wszystko bedzie dobrze!
Moze uda sie im zahamowac skurcze!
Tam maja dobry sprzet z pewnoscia gdyby malutka miala przyjsc na swiat beedzie dobrze, pozatym Katik byla bodajze z 3 lub 1 kwietnia.
Wszystko dobrze sie skonczy!

Wieści od Katik :
przewiozą ją do innego szpitala z lepszym jak coś sprzetem dla małej 100km dalej , szyjke ma zamkniętą ale to już 12 godzina skórczy . prosiła o modlitwe nie za nią ale za małą , żeby jak coś urodziła się zdrowiutka
kurcze jak nie płakać po przwczytaniu tego postu, co wejdę na ten wątek to ryczę
a tu trzeba nie płakać tylko opanować się i przesyłac dobre fluidy, poza tym modlić się i co tam kto uważa byle pomóc...
jesteśmy z Wami dziewczyny
Katik obie wrócicie do domku całe i zdrowe
Justa odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewka- bo znamy się prawie od początku istnienia naszych kruszynek :tak: no i łączą nas związane z tym radości i smutki- oby tych pierwszych było jak najwięcej.

Mam nadzieję, że dziewczyny posiedzą jeszcze trochę w dwupaku, no i pocieszam się, że teraz sprzęt i medycyna poszły do przodu- jakby co na pewno im pomogą!!!

Mam nadzieję, że dziewczyny posiedzą jeszcze trochę w dwupaku, no i pocieszam się, że teraz sprzęt i medycyna poszły do przodu- jakby co na pewno im pomogą!!!

Ja mam nadzieje że jak coś , jakby Katik miała mieć CC to że zdążą jej podać ten lek na płucka . Bo to ważne żeby mała mogła szybko sama oddychać . A tak to radzą sobie i mniejsze maluszki wiec wszystko będzie dobrze - musi być !!.

Ewa - pewnie że się zżyłyśmy choć spokojniej by nam było jakby kazda urodziła w terminie . ;-)
Bo ja tu już dziś myslałam żeby czasem nie zacząć czegos prać ale stwierdziłam że bez sensu . Nie mogę sie nakręcac , bo to do niczego dobrego nie prowadzi .

Aniam widzę, że ty też z tych jeszcze nie piorących :-D Jedyne co ostatnio zrobiłam, a w zasadzie zrobił mój mąż to przykręcił karuzelę do łóżeczka (po Kubie stoi, bo nam się skręcać go w te i nazad nie chciało) i wyciągnęłam materac z wora, żeby się wietrzył... Reszta w marcu.

Torby do szpitala też nie szykuję- jedynie dokumenty z wynikami badań mam posegregowane, bo tak naprawde one są najważniejsze :tak:

to jest nas wiecej nie piorących, ja czekam do polowy marca przynajmniej, 11.03 mam egzamin, i pozniej sie bede martwic przygotowaniem rzeczy dla bobaska, jak znam zycie to przed terminem nie wylezie i mnie na koniec solidnie wymeczy:-)

Katik, Ba, Justa, trzymam za Was kciuki, obyscie wrocily do domu w dwupaku :tak:

trzymam kciuki za dziewczyny. Zmykam do łóżka bo gardło boli, że nawet mówić nie mogę i gorączkę chyba mam. Kurdę i czym tu się teraz leczyc, chyba wyślę męża do apteki.

Na gardlo tantum verde - bezpieczne w ciazy
:tak:

reklama
Boziu kochana dobrze że wieści o Katik przeczytałam dopiero dzisiaj bobym spaćnie mogła... Musi być dobrze! Dają dziewczyny rade 2w1 czy każda oddzielnie DAJĄ RADE!!

Do góry