reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

Dziewczyny wszystko będzie dobrze z Katik i z nami wszystkimi zobaczycie, nie martwcie się, tylko myślcie pozytywnie..
Ze mną tyle lat temu nie było dobrze, nie dość że niedotleniony wcześniak to tylko 3 punkty w skali Apgar i proszę, skończyłam studia, jestem okazem zdrowia..mam sie bardzo dobrze:-):-):-)
Pomyślcie jak medycyna poszła do przodu!!! I co teraz potrafią lekarze specjaliści, jaki sprzęt, jakie możliwości maja do dyspozycji.. głowa do góry!!!!

reklama
Dzień Dobry Kwietnióweczki;-)
Jak Wam się spało? Mi dziś noc minęła dość spokojnie.
Czy ma ktoś aktualne wieści od Katik i naszych innych szpitalnych dziewczyn?

niech ktos wylaczy te wyskakujace okienka, bo mnie szlag trafi:eek:

rozkladam deske i zaczynam akcje prasowanie... albo najpierw cos zjem;-)

Hej dziewczyny. Dziś jakiś taki nostalgiczny dzionek się zapowiada. Dziewczyny walczą w szpitalach i tak powoli zaczynam myśleć o porodzie i wszystkim co potem. Gdyby naszemu maleństwu, też tak by się spieszyło, to chyba nie ogarnęłabym tego wszystkiego. Jestem jeszcze w rozsypce jeśli chodzi o przygotowania, a też ciągle pracuję i trzeba coś z tym zrobić bo tak z dnia na dzień wszystko zostawić... Ale póki co miłego Dnia życzę i z necierpliwością czekam na wieści od dziewczyn

Witam was w nowym tygodniu!
Dopiero wstałam i pierwsze co to odpaliłam kompa w poszukiwaniu dobrych wieści o dziewczynach.
Nocka kiepska. Najpierw nie mogłam zasnąć a później śniły mi się całą noc jakieś pierdoły. Ale to nic, oby dziewczyny spędziły spokojną noc w szpitalu i ich dzidzie są nadal w brzuszkach.:-)
Idę się, ubrac co by nie straszyć i zjeść śniadanko... choć jakoś nie mam apetytu.

Miłego dnia wszystkim:-):-):-)

Kurcze to na ogólnym miało być,ale to dlatego,że u lekarza był pieerwszym wątkiem, który otworzyłam z wiadomych powodów:-(

Dżem dobry.
Za nami też kiepska noc- po pierwsze martwiłam się o dziewczyny a po drugie od czwartku męczy mnie przeziębienie i pomimo tego że się kuruje jest coraz gorzej:wściekła/y:Już nie wiem co mam robić...ale męczy mnie to.

Kochane, wracam do łóżka. Spokojnego dnia i samych dobrych wieści

Katik, Ba, Justa, Forget trzymam kciuki, wszystko musi być dobrze!

Kamisia ja od piątku walczę i został mi już na szczęście tylko katar - polecam herbatkę z lipy i nieszczęsny czosnek. Ale jak się nie poprawia to może idź do lekarza... Życzę zdrowia!

Pozostałym Kwietnióweczkom dobrego dnia!

reklama
Spróbuje jeszcze z tą lipą w takim razie, a jak nie pomoże to lipa i pędze do lekarza- bo dziś na domiar złego sta podgorączkowy mi się przyczłapał. Niby 37 tylko , ale i tak się martwię- nasza pierwsza ciążowa niedyspozycja

Pisał ktoś do Katikowej?Mamy jakieś nowe wieści?

Do góry