reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

nata001 - nie wpadaj w panike, tak jak dziewczyny mowia - luteina pomoze i z nogami do gory lez! wszystko bedzie dobrze:tak:

Co do dziecka i jego pozycji... wch szkoda gadać... do 30 tc siedziała, w nocy przed wizytą obróciła się główką w dół ale teraz już leży w poprzek:eek: czuję rączki po lewej a nogi po prawej -no i co zrobić czekac aż jednak zechce się ułożyć choć już wiem jak to będzie bolało:szok:
.
ha, u mnie dokladnie tak samo! ten maly dzik lezy w poprzek:rofl2: nawet troche boli jak tak po boku mocniej kopnie, ciebie tez?:-)

reklama
ha, u mnie dokladnie tak samo! ten maly dzik lezy w poprzek:rofl2: nawet troche boli jak tak po boku mocniej kopnie, ciebie tez?:-)

boli to mało powiedziane:szok: ja jak już czuję ze mała się przeciąga i napina to mówię "nie proszę, błagam" i tak nic nie daje -bo jak kopnie to słabo mi się robi:eek: i tak mam np prawą stronę wypukłą bo tam ma nogi złożone jakoś a głową to rusza w górę i w dół:confused2: tylko po co szopkę przed lekarzem robiła i do usg się położyła dobrze:sorry:?? że niby taka grzeczna czy co??

boli to mało powiedziane:szok: ja jak już czuję ze mała się przeciąga i napina to mówię "nie proszę, błagam" i tak nic nie daje -bo jak kopnie to słabo mi się robi:eek: i tak mam np prawą stronę wypukłą bo tam ma nogi złożone jakoś a głową to rusza w górę i w dół:confused2: tylko po co szopkę przed lekarzem robiła i do usg się położyła dobrze:sorry:?? że niby taka grzeczna czy co??

Bo to są małe kobietki z temperamentem:-D:-D:-D
Nasza Helenka też ciagle zmienia pozycje a jak kopnie to i łezka mi sie pojawi:tak:no ale czego sie nie wybaczy córeczce:-)

Witam z zaśnieżonego Pruszcza. Tyle u nas nasypało że w szoku jestem- dobrze że nigdzie się nie wybieram :no:
Kittek- dobrze że pojechałaś do szpitala i wszystko ok
Nata trzymaj się dzielnie i leż, leż i jeszcze raz leż

Kurcze u nas ciężka noc była- przeziębienie nie daje za wygraną, a katar mnie wykańcza:wściekła/y:ratuje się jak mogę żeby mi przeszło- sikam już chyba herbatka cytrynową tyle tego pochłonęłam od wczoraj:sorry:Całą noc śniła mi się nasza biedna Ba- mam nadzieje że miała spokojną noc i wszystko u nich ok

bry,

ja niedawno z laboratorium wrocilam - morfologia tu za malo tam za duzo w moczu tez cos jakies takie nakielbaszone...:eek:
nie ma jak to los hipopotama..

popoludnie mam lekarza, wiec prosze o kciuki, zeby wszystko bylo z nami ok.

reklama
Do góry