iza813
mama Szymka i Samuela
A ja dzis zauwazylam ze mam w piersiach siare i tak mnie strasznie cycki swedza mimo ze bardzo nie urosly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem ze połknięta luteina nie działa a na duphaston mnie nie stać bo to wychodzi 200zł /miesiąc. Trudno będę się męczyć z tym tynkiem
współczuję i trzymam kciuki Ja wzięłam w swoim życiu tylko 2 tabletki luteiny -w pierwszej ciąży -tak szybko jak wzięłam tak szybko oddałam (początek ciąży, mdłości, wymioty...) można stosować ją też dopochwowo -ale czy ja wiem??? Po co prowokować jakieś zapalenie -nawet z zachowaniem higieny to jakaś ingerencja jest... Ale gdyby już było bardzo ciężko to może zapytaj gina czy możesz zmienić sposób podania -nie od góry a od dołu;-) a ile dziennie bierzesz??? Bo słyszałam opinię (oczywiście co lekarz to opinia) że 1 tabletka dziennie luteiny czy duphastonu nic daje... Cokolwiek to znaczy
Współczuję i trzymam kciuki ja wzięłam w swoim życiu tylko 2 tabletki luteiny -w pierwszej ciąży -tak szybko jak wzięłam tak szybko oddałam (początek ciąży, mdłości, wymioty...) można stosować ją też dopochwowo -ale czy ja wiem??? po co prowokować jakieś zapalenie -nawet z zachowaniem higieny to jakaś ingerencja jest... Ale gdyby już było bardzo ciężko to może zapytaj gina czy możesz zmienić sposób podania -nie od góry a od dołu;-) a ile dziennie bierzesz??? bo słyszałam opinię (oczywiście co lekarz to opinia) że 1 tabletka dziennie luteiny czy duphastonu nic daje... cokolwiek to znaczy
A mnie uspokaja każdy tydzień... pocieszające jest to ze lekarze radzą sobie coraz lepiej z wczesnymi urodzeniami... trzeba się modlić żeby nas to jednak nie spotkało...