reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Mi dzis przyszly wyniki z testu PAPP-A. Zarowno usg jak i badanie krwi nie wykazalo by dziecko bylo obciazone jakimikolwiek nieprawidlowosciami. Nie ma potrzeby wykonywac kolejnych badan w tym kierunku.
a ten test robilas na wlasna reke czy przez polozna... bo ja 13tc prawie a tu nawet listu nie mam do szpitala na pierwsze usg i nie mialam zadnych vbadan robilnych... nigdy krwii czy moczu nie pobierali... :---(
boje sie...
Katik
...jestem mamą...
Sandra, no wlasnie na drugim watku Ci napisalam, ze chyba jak bylas u poloznej, to ona Ci nie zaznaczyla, albo sie nie dogadalyscie o tym, ze te pierwsze usg ma byc genetyczne. Wtedy musieli by zrobic Ci do 13.6 tygodnia.a ten test robilas na wlasna reke czy przez polozna... bo ja 13tc prawie a tu nawet listu nie mam do szpitala na pierwsze usg i nie mialam zadnych vbadan robilnych... nigdy krwii czy moczu nie pobierali... :---(
boje sie...
A wtedy razem z usg mialabys pomiar NT, oraz pobrana krew, wlasnie na te badania PAPPA bo one tu w "pakiecie" ze scanem sa.
W takim razie skoro biedulko jeszcze nie dostalas skierowania, to chyba po rybach, i bedzie tak jak pisalas, ze kolo 15-16 tygodnia Ci przyjdzie. Czyli bedzie normalne usg. Ale nic straconego, z dzidzia wszystko dobrze bedzie i bez tego badania!!!!!
Katik
...jestem mamą...
Aha, Sandra, a kiedy idziesz znow na wizyte do poloznej?
Jak teraz pojdziesz, to wez mocz ranny do badania, i bankowo pobierze Ci probki krwi. Mi pobrala przy pierwszej wizycie, i jak na razie kolejnej wizyty nie mialam O wyniki dzwonilam dopytac czy sa, i czy sa ok, masakra.
A kumpela 2 dni przede mna w ciazy, juz miala 3 wizyty u poloznej, i podczas drugiej pobierali jej caly zestaw krwii.
Jak teraz pojdziesz, to wez mocz ranny do badania, i bankowo pobierze Ci probki krwi. Mi pobrala przy pierwszej wizycie, i jak na razie kolejnej wizyty nie mialam O wyniki dzwonilam dopytac czy sa, i czy sa ok, masakra.
A kumpela 2 dni przede mna w ciazy, juz miala 3 wizyty u poloznej, i podczas drugiej pobierali jej caly zestaw krwii.
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Aha, Sandra, a kiedy idziesz znow na wizyte do poloznej?
wizyte mam 14 pazdziernika czyli bedze w 14tc i 1dzien... ona mi dala pojemniczki 2 na mocz i chyba 2 musze jej dac juz nawet nie pamietam i mowila ze krew mi bedzie pobierac i reszte papierkow wypelniac...
reklama