reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

Dokladnie!!! nie zalezy ci na nim, czy co????!!!!
ale spokojnie, takimi tekstami tylko pograszasz sytuacje!!!!!!!!!!!!!!

volin, uwazam ze powinnas byla zostac w szpitalu. Przy czerwonych plamieniach lekarka powinna byla zrobic Ci USG, albo Ty powinnas byla o nie nalegac.
Pojedz jeszcze raz, bo to naprawde niedobry znak.

reklama
Ja sie dziwie, ze w ogole lekarz nie zrobil usg, ale co mozna wymagac od naszej sluzby zdrowia, maja nas gleboko.... zazwyczaj. uwazam, ze nawet nie powinna pytac Cie o zdanie tylko zrobic usg i polozyc na obserwacje na oddzial, bo plamienie jest niebespieczne i bynajmniej to nie jest normalne.

Ja tez dzis byłam na USG wsio jest ok NT wyszło 1 , maluch ma 6cm prawie ;-) Poprawka pewnie będzie u mojej ginki 12go
Ja bylam na swoim w piatek wieczorem. NT tez wyszlo 1, a bobas ma 6 cm dokladnie:) Chyba blizniaki bedziemy mialu :-D
Super bylo, wszystko widac, i raczki i norki, lekarz sie smial, ze pupe wypinal, zebysmy zobaczyli czy chlopak, czy dziewczynka, ale jeszcze trudno to stwierdzic, a on nie chcial zgadywac (ten lekarz znaczy) wiec nie wiemy, ale raczej chlopak;-) Zobaczymy nastepnym razem.
Lekarz mi powiedzial, ze z USG nie ma co przesadzac, bo sie Maly denerwuje tylko, bo slyszy te ultradzwieki czy cos tak i dlatego czesto na poczatku badania jest spokojny, a potem sie kreci. Wiec ja go denerwowac nie bede za czesto, tylko czasami. Powiedzial mi tez, ze nastepne wazne USG jest ok 20-22 tydz (to polowkowe czy jakos tak), a jesli w miedzyczasie nic sie nie dzieje, to nie ma koniecznosci robienia.
Acha, powiedzieli mi tez, ze nastepne juz mozna robic to 3D albo 4D (jeszcze nie do konca wiem jaka jest roznica) wiec bedzie jeszcze lepiej widac wszystko niz teraz :tak: Juz nie moge sie doczekac !!:-):-)

To nie tak że mi nie zależy. Po prostu dziś nie miałabym z kim zostawic małej, umówiłam się, że po południu przyjadę jeszcze raz.Więcej nic mi nie poleciało, ale byłam w szpitalu, wywalczyłam usg i okazało się, że nie jestem już w ciąży :-( macica jest pusta. Gin robił mi usg dopochwowe, bo nie mógł uwierzyc. Pokazał mi monitor i naprawdę NIC TAM NIE MA :(((((((((((((((((((((((((( Mam czekac aż się oczyści a jak nie to do szpitala. Siedzę i wyję i nie wiem, jak dalej życ. Gdyby nie mała, byłoby ze mną naprawdę krucho, a tak ona daje mi siłę...

To nie tak że mi nie zależy. Po prostu dziś nie miałabym z kim zostawic małej, umówiłam się, że po południu przyjadę jeszcze raz.Więcej nic mi nie poleciało, ale byłam w szpitalu, wywalczyłam usg i okazało się, że nie jestem już w ciąży :-( macica jest pusta. Gin robił mi usg dopochwowe, bo nie mógł uwierzyc. Pokazał mi monitor i naprawdę NIC TAM NIE MA :(((((((((((((((((((((((((( Mam czekac aż się oczyści a jak nie to do szpitala. Siedzę i wyję i nie wiem, jak dalej życ. Gdyby nie mała, byłoby ze mną naprawdę krucho, a tak ona daje mi siłę...

Tulam mocno . Kurde czemu tak sie stało:-:)-(

reklama
Volin, caly dzien o Tobie myslalam, i posylalam pozytywne mysli... Na jedno juz za pozno, ale mysle cieplo o Tobie, by przestalo bolec. Trzymaj sie Skarbie...

Do góry