reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
niewiem jak u was ale mi w pewnych porach roku te zmiany luszczycowe znikaja.latem mialam plat na wnetrzu w dloni,a teraz mi zanikl.male plamki mam na lokciach udach,w zgieciach palcow u dloni(tez mi zniknely ale na wiosne przypuszczam ze znowu mi
wyjda)
od kilku lat meczy mnie lupiez,i tu mnie zastanawia jedno czy to na pewno lupiez czy byc moze mam na skorze glowy te plamki co na innych czesciach ciala:-( i niewiem szczerze mowiac.zeby to sprawdzic musialabym zgloic sie na lyso,a tego nie chce:no::no:
iza ja muszę chodzić na solarium raz w tygodniu albo na lampy i mi ginie bo tak to nie jest za fajnie a jak się zbliża zima to maści idą w ruch i lampy bo w lato jest słoneczko więc jakoś daję radę ale teraz zero maści i nasłonecznienia i zaczyna się robić nie ciekawie:-:)-(. Mam nadzieję że dzidzia nie odziedziczy po mamusi tego paskudztwa chociaż jest mniej prawdopodobne że dostanie bardziej by był narażony na nią chłopczyk bo robiłam badania bo to jakoś genetycznie przechodzi. Ja od 3roku życia jeździłam z mamą do częstochowy do znachorki raz w tygodniu po robione maście i włosy tez miałam ścięte bardzo krótko bo trzeba było później było troszkę spokoju i jakiś czas temu tak mnie wysypało że kasy poszło nie miara. A tak ogólnie to jest 300 rodzaji łuszczycy. Jak by którejś wyskoczyło to dobrą maścią jest lorinden a.
elvie gratuluje córeczki:-):-)

kochane czy wy tez tak macie że wydaje wam się że wasz brzuszek stanął w miejscu bo u mnie stanął i nie rośnie i się zamartwiam pewnie nie potrzebnie.
Pozdrawiam gorąco

witam czy ktoras z was miala USG polowkowe w 19 tyg i np 5 dniu? bo wlasnie tego dnia chce sieumowic na usg gdyz zalezy mi na lekarzu jednym,ale nie wiem czy to nie za wczesnie,

witam kobietki,
pospałam 5 godzin i koniec...koty postanowiły bój stoczyć,obudził mnie dźwięk naczyń spadających na podłogę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myślałam,że pozabijam gady normalnie...wrrrrrr:wściekła/y:
dobrej kawy mi teraz potrzeba.z pianką i cynamonem;-)
MIŁEGO DNIA

aaaaaaaaaaa....bym zapomniała-robiłyście sobie w czasie ciąży wymaz z pochwy i ph?ile kosztuje takie badanie?mój doktorek mówi,że przed porodem to zrobimy,ale co jeśli Idzia postanowi wyjść wcześniej???

Robi się trzy tygodnie wcześniej jak coś zrobią na poczatku porodu w szpitalu .
To ważne badanie bo jeśli się ma bakterie to trzeba podac antybiotyk . Ile kosztuje nie wiem.

robiłyście sobie w czasie ciąży wymaz z pochwy i ph?ile kosztuje takie badanie?mój doktorek mówi,że przed porodem to zrobimy,ale co jeśli Idzia postanowi wyjść wcześniej???
ja robilam posiew (czy to to samo czy wymaz?) na ewentualne bakterie, grzyby i cos tam jeszcze, bez ph. Zaplacilam 60 zl w prywatnej przychodni w Wwie. W innych miejscach moze byc inaczej. Generalnie wiec chyba jakies mega drogie to nie jest, tylko u mnie na wynik czeka sie od kilku dni - jak nie ma niczego niepokojacego, do tygodnia - jesli jakies paskudztwo sobie tam mieszkanko urzadzilo.

elvie - serdeczne gratulacje
karola322 - co to ta luszczyca jest? to neurodermitis?
a co do brzuszka to moj niezle teraz wystrzelil do przodu i wogole nie stoi, rosnie jak szalony hihihi, ale ty sie nie masz czym martwic jeszcze ci urosnie!

reklama
ba1983 - kciuki zacisniete, ale ty sie nie wyglupiaj jak masz lezec to lez i sie nie ruszaj! wiem wiem - to ciezko jest...ale oszczedzaj sie kochana bo to nie ma zartow, bierz nospe i najblizsze dni spedzaj na sofie

Do góry