reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
jak mnie boli pod łopatką :wściekła/y::wściekła/y: chyba ze spania dziś nici a wy gdzie nie ma się kto łączyć ze mną w bólu :no:

Ja się łączyłam:confused2::confused2::confused2: mnie tak z tyłu -nerka czy coś rwało -tak pod żebrami -nie wiem jak to wyjaśni -ale myślałam że zejdę:wściekła/y: po kopniakach wywnioskowałam że moja nuiuni ama gdzieś tam główkę wciśnięta.... ech kochana córeczka mamusi:-p

HEJKA
Ja mialam takie wycieki podczas brania Feminelli Vagi C...
Ale tak ogolnie to moje uplawy bywaja czasami zoltawe...dlategi gin kazal mi brac feminelle..
Prawdopodobnie zapalenie grzybiczne po Augmentinie!
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

oj bidula, trzymaj się, mam nadzieję ze sie z tym szybko uporasz, niestety po antybiotykach już tak jest...

jestem po USG !

widzieliśmy siusiaka!!!

będzie CHŁOPAK!!!!!!!!!!!

gratuluję:) ale dostałaś prezent od syneczka!!

witajcie kochane!!

Kurde fimel dosc dlugo mnie nie było a zaleglosci nazbierało sie co niemiara:-)
Tydzien temu bylam u lekarza no i coz zaczelo sie:-( Ehh.. Po pierwsze krew w moczu. Na szczescie ta kwestia szybko sie wyjasniła gdyz po prau dniach powtorzyłam badanie i wszystko wróciło do normy. Posiew ok, wiec byc moze po prostu schodzil mi piasek z nerek. Nastepnie jakies zapalnenie w pochwie i kolejne globulki hehe. No i na koniec wizyty diagnoza: szyjka krótka dodatkowo skurcze. Dlatego tez przepisano mi fenoterol i isoptin. Leżeć w łózku odpoczywac. Ehh... Acha i zelazo ktore spada na łeb na szyje.
A jak tu odpoczywac skoro tyle rboty wkoło i do tego czterolatka w domciu hehehe. Troszke sie podłamamałam po wizycie, ale zaczynam myslec optymistyczne. Czy ktoras z dziewczyn ma podobne problemy jesli chodzi o skurcze przedwczesne?
Ach i najwazniejsze na 80% DZIEWCZYNKA:-)
A co do tego naszego moczenia sie to mnie rowniez sie zdarza szczególnie podczas wychodzenia po schodach nagle chlup... a nie mowie juz o kichaniu:-)

Buziaki kochane
B.

witajcie kochane!!

tydzien temu bylam u lekarza no i coz zaczelo sie:-( ehh.. Po pierwsze krew w moczu. Na szczescie ta kwestia szybko sie wyjasniła gdyz po prau dniach powtorzyłam badanie i wszystko wróciło do normy. Posiew ok, wiec byc moze po prostu schodzil mi piasek z nerek. Nastepnie jakies zapalnenie w pochwie i kolejne globulki hehe. No i na koniec wizyty diagnoza: Szyjka krótka dodatkowo skurcze. Dlatego tez przepisano mi fenoterol i isoptin. Leżeć w łózku odpoczywac. Ehh... Acha i zelazo ktore spada na łeb na szyje.
A jak tu odpoczywac skoro tyle rboty wkoło i do tego czterolatka w domciu hehehe. Troszke sie podłamamałam po wizycie, ale zaczynam myslec optymistyczne. Czy ktoras z dziewczyn ma podobne problemy jesli chodzi o skurcze przedwczesne?
Ach i najwazniejsze na 80% dziewczynka:-)
a co do tego naszego moczenia sie to mnie rowniez sie zdarza szczególnie podczas wychodzenia po schodach nagle chlup... A nie mowie juz o kichaniu:-)

buziaki kochane
b.
barbarka ja trzymam za was mocno kciuki wszystko na pewno będzie dobrze:-):-). Musisz sporo leżeć mimo tego że to bardzo trudne przy córeczce.
Ja miałam przez ostatnie pare dni skurcze i twardy brzuch nie mialam ich tak często ale jednak były. Zadzwoniłam do ginki od razu i kazała mi kupić magnez "magne b6" i nospę i to mam brać 2x dziennie i powiem ci że pomaga jak narazie i powiem ci szczerze że też ostatnio miałam zapalenie pęcherza i bralam globulki i leki więc 3 dni temu tez dopiero skończyłam ale mam nadzieję że się nic znowu nie przypląta bo już nie mam do tego siły.

A mnie od 2 dni znow bardzo krocze boli... Dzis to wprost ledwie chodze. Co prawda rano sie troszke ponaciagalam za bardzo, siedzac okrakiem na mezulku :)shocked2::shocked2::shocked2:kontynuujac wczorajsze ...hahahaha), a potem ledwie zeszlam.
Tak wiec dzis blogie lenistwo na sofie , poza malymi zakupami. Choinka w ruch pojdzie jutro...

witajcie kochane!!

Tydzien temu bylam u lekarza no i coz zaczelo sie:-( Ehh.. Po pierwsze krew w moczu. Na szczescie ta kwestia szybko sie wyjasniła gdyz po prau dniach powtorzyłam badanie i wszystko wróciło do normy. Posiew ok, wiec byc moze po prostu schodzil mi piasek z nerek. Nastepnie jakies zapalnenie w pochwie i kolejne globulki hehe. No i na koniec wizyty diagnoza: szyjka krótka dodatkowo skurcze. Dlatego tez przepisano mi fenoterol i isoptin. Leżeć w łózku odpoczywac. Ehh... Acha i zelazo ktore spada na łeb na szyje.
Ach i najwazniejsze na 80% DZIEWCZYNKA:-)
A co do tego naszego moczenia sie to mnie rowniez sie zdarza szczególnie podczas wychodzenia po schodach nagle chlup... a nie mowie juz o kichaniu:-)

Buziaki kochane
B.
hej, no u mnie podobnie, krew w moczu i nadal sie utrzymuje, do tego bialko w moczu - biore antybiotyki juz drugi tydzien (bo bakterie weszly troche na nerki), od nich oczywiscie uczulenie w pochwie i globulki dostalam, do tego spadek hemoglobiny i dodatkowe zelazo, bol brzucha i lekkie skurcze i na to dostalam magnez i tez biore nospe, uplawy mam podobne jak pisze ilona - pewnie po tych tabletkach wszystkich, jak robie siku to smierdzi tak mocno na tabletki (sorry za takie wyrazenie) ale z dzidzia wszystko ok i to najwazniejsze, bryka w brzuszku takze spokojna jestem...we wtorek znowu wizyta i mam nadzieje ze sie cos polepszy.. a tobie gratuluje coruni i witam w klubie dziewczynek!! i glowa do gory wszystko bedzie dobrze:tak:

reklama
Zdrówka Dziewczynki!! Dbajcie o siebie i Maleństwa!!
Ja na szczęście zdrowa, 14.12.2009r. mam wizytę u gin. i USG połówkowe a w styczniu to 4D:tak:

Do góry