iza813
mama Szymka i Samuela
kici69GRATULUJE:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak mnie boli pod łopatką chyba ze spania dziś nici a wy gdzie nie ma się kto łączyć ze mną w bólu
HEJKA
Ja mialam takie wycieki podczas brania Feminelli Vagi C...
Ale tak ogolnie to moje uplawy bywaja czasami zoltawe...dlategi gin kazal mi brac feminelle..
Prawdopodobnie zapalenie grzybiczne po Augmentinie!
jestem po USG !
widzieliśmy siusiaka!!!
będzie CHŁOPAK!!!!!!!!!!!
barbarka ja trzymam za was mocno kciuki wszystko na pewno będzie dobrze:-):-). Musisz sporo leżeć mimo tego że to bardzo trudne przy córeczce.witajcie kochane!!
Kurde fimel dosc dlugo mnie nie było a zaleglosci nazbierało sie co niemiara:-)
tydzien temu bylam u lekarza no i coz zaczelo sie:-( ehh.. Po pierwsze krew w moczu. Na szczescie ta kwestia szybko sie wyjasniła gdyz po prau dniach powtorzyłam badanie i wszystko wróciło do normy. Posiew ok, wiec byc moze po prostu schodzil mi piasek z nerek. Nastepnie jakies zapalnenie w pochwie i kolejne globulki hehe. No i na koniec wizyty diagnoza: Szyjka krótka dodatkowo skurcze. Dlatego tez przepisano mi fenoterol i isoptin. Leżeć w łózku odpoczywac. Ehh... Acha i zelazo ktore spada na łeb na szyje.
A jak tu odpoczywac skoro tyle rboty wkoło i do tego czterolatka w domciu hehehe. Troszke sie podłamamałam po wizycie, ale zaczynam myslec optymistyczne. Czy ktoras z dziewczyn ma podobne problemy jesli chodzi o skurcze przedwczesne?
Ach i najwazniejsze na 80% dziewczynka:-)
a co do tego naszego moczenia sie to mnie rowniez sie zdarza szczególnie podczas wychodzenia po schodach nagle chlup... A nie mowie juz o kichaniu:-)
buziaki kochane
b.
hej, no u mnie podobnie, krew w moczu i nadal sie utrzymuje, do tego bialko w moczu - biore antybiotyki juz drugi tydzien (bo bakterie weszly troche na nerki), od nich oczywiscie uczulenie w pochwie i globulki dostalam, do tego spadek hemoglobiny i dodatkowe zelazo, bol brzucha i lekkie skurcze i na to dostalam magnez i tez biore nospe, uplawy mam podobne jak pisze ilona - pewnie po tych tabletkach wszystkich, jak robie siku to smierdzi tak mocno na tabletki (sorry za takie wyrazenie) ale z dzidzia wszystko ok i to najwazniejsze, bryka w brzuszku takze spokojna jestem...we wtorek znowu wizyta i mam nadzieje ze sie cos polepszy.. a tobie gratuluje coruni i witam w klubie dziewczynek!! i glowa do gory wszystko bedzie dobrzewitajcie kochane!!
Kurde fimel dosc dlugo mnie nie było a zaleglosci nazbierało sie co niemiara:-)
Tydzien temu bylam u lekarza no i coz zaczelo sie:-( Ehh.. Po pierwsze krew w moczu. Na szczescie ta kwestia szybko sie wyjasniła gdyz po prau dniach powtorzyłam badanie i wszystko wróciło do normy. Posiew ok, wiec byc moze po prostu schodzil mi piasek z nerek. Nastepnie jakies zapalnenie w pochwie i kolejne globulki hehe. No i na koniec wizyty diagnoza: szyjka krótka dodatkowo skurcze. Dlatego tez przepisano mi fenoterol i isoptin. Leżeć w łózku odpoczywac. Ehh... Acha i zelazo ktore spada na łeb na szyje.
A jak tu odpoczywac skoro tyle rboty wkoło i do tego czterolatka w domciu hehehe. Troszke sie podłamamałam po wizycie, ale zaczynam myslec optymistyczne. Czy ktoras z dziewczyn ma podobne problemy jesli chodzi o skurcze przedwczesne?
Ach i najwazniejsze na 80% DZIEWCZYNKA:-)
A co do tego naszego moczenia sie to mnie rowniez sie zdarza szczególnie podczas wychodzenia po schodach nagle chlup... a nie mowie juz o kichaniu:-)
Buziaki kochane
B.