reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

Gratuluje kolejnych wizyt i zdrowych maluszków:-)

Mnie nadal boli macica ale jak widzę co piszecie to jest to normalne i okropna zgaga mnie męczy.

I tak wogóle to mi juz tak brzuch urósł, że mi już jest ciężko np. ubrać buta:-DWy też tak macie??

reklama
O matko też to mam -już się zastanawiam czy pieluchy nie zacząć nosić -człowiek sobie idzie i nagle :eek::eek::eek::eek:... no ponoć normalne -a usłyszałam że niejednokrotnie w zestawie jest mimowolne popuszczanie moczu:confused2::confused2: tego to sobie nie wyobrażam....

Mamuśki miłego dzionka życzę:tak:

heheh:laugh2:mam to samo
skończyły się czasy- ZAWSZE SUCHO, ZAWSZE PEWNIE.....:crazy:

O matko też to mam -już się zastanawiam czy pieluchy nie zacząć nosić -człowiek sobie idzie i nagle :eek::eek::eek::eek:... no ponoć normalne -a usłyszałam że niejednokrotnie w zestawie jest mimowolne popuszczanie moczu:confused2::confused2: tego to sobie nie wyobrażam...
no to witam w klubie zalewanych:cool2: ja nosze wkladki higieniczne i zmieniac trzeba czasami kilka razy dziennie. Straszne to, ale podobno normalne :wściekła/y:
to z moczem, to chyba bardziej pod koniec ciazy, jak sie juz dzieciaczek na dobre rozepchnie ;-) ale pewna nie jestem. na pewno natomiast dobrze jesc cwiczyc miesnie Kegla, moze pomoc w trzymaniu moczu i dochodzeniu do siebie po porodzie, podobno :cool2:

Wesola, ja z butami nie mam problemu, bo mam takie luzno zawiazane, ze nie musze sie schylac, zeby zalozy. Ale podniesc cos z podlogi, to tylko za pomoca kucniecia moge, bo inaczej zaczyna mnie brzuszek bolec.

Ostatnia edycja:
wiiitam:-):-):-)
zasnęłam koło 3 i o 8 musiałam biec do laboratorium na badania i z siuśkami...i jak tylko wróciłam wbiegłam z powrotem do wyrka:tak: teraz od kiedy się obudziłam jem,rzecz jasna-czekolada,kanapki,zupka...
butów też już nie ''umiem'' zakładać tak jak kiedyś:-D
dziewczynki,piszecie o ''potopach''...też mnie to dopadło:-( też macie takie bardzo rozwodnione mleko?mi wkładka na 3 godzinki starcza...:-(

heheh u mnie tez wody w kroku.... powiem wam szczerze, ze nie raz wystraszona biegne do wc skontrolowac co wylatuje, bo mam jakas schize i boje sie ze to WODY PLODOWE mi odchodza <głupek> :-D:-D:-D:-D

heheh u mnie tez wody w kroku.... powiem wam szczerze, ze nie raz wystraszona biegne do wc skontrolowac co wylatuje, bo mam jakas schize i boje sie ze to WODY PLODOWE mi odchodza <głupek> :-D:-D:-D:-D

Widzę , że to norma. Ja nie raz gotowa do wyjścia ubrana po czubek nosa potrafiłam się rozebrać do rosołu bo poczułam że mi coś chlusneło w majtochy:wściekła/y:. A najgorzej jak jestem na mieście i jest zimno a mi mokro , bo wkładka już nie ogarnia :laugh2::laugh2:

HEJKA
Ja mialam takie wycieki podczas brania Feminelli Vagi C...
Ale tak ogolnie to moje uplawy bywaja czasami zoltawe...dlategi gin kazal mi brac feminelle..
Prawdopodobnie zapalenie grzybiczne po Augmentinie!
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Jejku Dziewczyny ale mi ulżyło :-D:-D:-D Bo ja się tym trochę martwiłam wcześniej, a żadna nie pisała nic takiego, więc jakoś nie pomyślałam, żeby zapytać..:sorry: Ja też -wariatka- jak to miałam 1-szy raz to się wystraszyłam też, że to wody :eek: to teraz już się w ogóle nie martwię :-)

Dziś za to od świtu męczy mnie zgaga :confused2: -tego jeszcze nie było w moim ciążowym pakiecie :eek: rano pomogło mleko, teraz czas chyba powtórzyć ;-)

reklama
U mnie też ciągle mokro, strasznie to wkurzające jest:wściekła/y: Nie nadążam z wkładkami ale jak na razie na szczęście odpukać nie ma infekcji z Nadią miałam wieczną infekcję:crazy: I nadal biegnę do łazienki jak mi coś chlupnie bo po tych moich krwawieniach z początku ciąży jestem przewrażliwiona.:dry:

Do góry